About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday #2



aku marah ni..aku marah ni...laki cm 2 x yah wujud dalam dunia ni pon x pe la..x tau menghargai kaum hawa lgsg..

assalamualaikum..
annyeong haseyo...
mood ngah dgr lagu heaven by FT island..
ntah nape tetibe tersentap hati mak nak dgr lagu ni..
rasa nak felling2 nangis gitu,,
tp hati wa kental der,,wa x ngalirkan air mata pon..
tgok video klip n lirik,,
ok~ rupenye wa x kental,dalam hati wa ada taman la..

back to the topic~
aku ngah marah ni..narah ngn sape??
ngn LELAKI!!!
sabar ye,,bukan nye semua LELAKI..
tp LELAKI yg x de perasaan,x de hati kot..
td la,ngah dok layan2 FT island smbil ngadap2 facebook,tgok m** mengamuk2 kat fb..
siap tulis staus panjang2 cm marah2..
pas2 siap terbabit2 name kami lagi..
aku ni yg masih blur2 ni.wat muke x tau pe2..
dok ngarut2 gak dlm comment tu..
story pnye story bru la tau yg kawan dy si P*(jantan tu) tu dah wat hal ngn m***..
senang citer de pompuan lain la kan..

yg aku hangen 2,asal jantan 2 x bgtau terus terang je..
yg senyap2 cm 2 terus pahal??
engat kwn aku 2 xde perasaan hape..
aku beria2 marah ni sbb penah jd kat aku..
la ni mmber aku lak kan..
x ke sengal..
dlu tym syg,kemain ko nok..gunung api pon sanggup ko redah..
bile dah x syg buang je cm 2,,
Watefish~
dlu ko gak bising,dpt pompuan cm 2 la cmni la..
aleh2 dpt pompuan baik ko x reti nak hargai..

cm 2 la laki kot..
pas2 bile dh x de,
ckp la cm ni "setelah aku melepaskan ko,bru aku tau yg aku msh syg kan ko"
gam!!!! ape weyh!!!
nak putar balik pon masa x bole dah..
sudah nye,,ko simpan je la kata2 manis 2..

terhegeh2 nak cri balik..
mmg x dpt la,muke cm korang(sesetgh laki jenis cm ni) bole buat lap kaki je la..

haha,mst korang pelik kan,,
mmber aku yg kne aku marah lelebih pahal~
suke aku la,
dah teman bekup kwn teman (gaya ucop wilchar)

sapa yg bg idea nak wat final projek..
sapa yg sanggup tgu kol 3 pg,tym men futsal semata2 nak msg hanya tuk 10 minit..
sapa yg sanggup bangun awal dlu sbb nak kejut g keje..
sapa yg sanggup dgr masalah tu mslh ni..
sapa yg sanggup kejap2 tepon,kejap2 msg kalau sakit..
sapa yg sanggup redah je sampai hampir accident sbb nak settle masalah..
kenapa x kaum adam ni x reti nak menghargai setiap pasangan mereka lakukan..
aku ta paham la..
tapi aku yakin pada ALLAH..
aku yakin pada JODOH yg telah di tetapkan..
aku juga yakin
WHAT GOES AROUND COME AROUND..

semoga kite di kuatkan iman,di tabahkan hati..dalam melalui kehidupan yg penuh ranjau ni..
semoga kite di kurniakan seseorang yg solehah..insyallah..
kalau kita nak dpt yg baik,kite kne la jd yg terbaik dahulu(pesan seorang sahabat)
ALLAH MMG SENGAJA MENEMUKAN KITA DGN ORG YG SALAH SBLM MENEMUKAN KITA DGN ORG YG BTOL,SUPAYA KITA TAU MENGHARGAINYA..

renung2kan dan selamat beramal
♥♥♥
aku sengaja letak pic minhwan,bio sejuk skit aty aku..haha
♥♥♥
babai!

miss pacek sengal...

notahati:result short sem pon dh kuar,n alhamdulillah..1 class lulus kot..thanks atas sume kekuatan diri ini :) semoga diri ini semakin tabah menghadapi cabaran dan dugaan yang akan datang,walaupon hati ni dh x boel pegi,di harapkan dgn sedikit kekuatan yang tinggal dpt la aku berjuang,semoga ALLAH sentiasa bersama hambanya yg sgt2 lemah ini..amin..