About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, July 1, 2011

dah besar pon nak celebrate gak ke..


assalamualaikum readers..
annyeong haseyo!!! ( gaya erul af9)
jual sayur!!! (gaya pak nil..hehe)
wah~ lagu kat blog aku pon dah bertukar..
dah sedia2 mendayu2..sekarang lagi mendayu2..kan3?
kome dgr je la walaupon x paham..bio awok je yg paham..
kalo nak lagi memahami lagu 2..
g kat you tube then korang leh taip heaven FT island..
ha,,cri la yg ada subtitle BI pnye..
kang cari yg korea pnye macam kome paham plak kans..

hari ni aku menyambut 2 ulang tahun..

yg pertama of coz la,ulang tahun..jeng jeng jeng
SELAMAT HARI JADI "SEMUA TENTANG KITA" YG KE 3..SEMOGA TERUS MENJADI TEMPAT AKU MELUAHKAN SEMUA RASA DISINI :)


HTTP://YOUANDMEPLUSKISAHKITA.BLOGSPOT.COM yang ke 3 years..
dah 3 taun ko,aku merapu meraban dalam ni..
semua cerita kisah aku,suka duka,pahit maung melalui kehidupan ni
sbg seorang hamba allah,anak,kawan,girlfriend,macek..apa lg title yg aku x pegang,,ha?
banyak juga kisah hati,kisah cinta,kisah hidup dan mcm2 kisah lg la aku coretkan dalam ni..

dari url asyikintarmizi.blogspot.com..tu url awal dimana aku mula bangunkan blog aku dlu..
pas2 ada stalker senang citer,ada sorng pompuan gile telah serang aku dan aku terpaksa tukar url blog kpd hannaasyikin.blogspot.com..haish! tu pon dy dpt jejaki aku jugak..sgt tabah ye berusaha menjejaki blog aku,dan sbgai kputusan terakhir aku terpaksa tukar lg buat kali ketiga tu yg dpt nama youandmepluskisahkita.blogspot.com..x nak panjang plak kan url aku 2,dan url baru ni clean n clear bebas dr diserang pompuan giler dan ex bf aku,,bagus!!!

kenapa url youandmepluskisahkita??ada cerita disebalik perkataan tu kew?
actually,you and me tu lagu bunkface dan kisah kita tu lagu stacy,x de pe2 special pon cume ia sentimental value bg aku,,cewah~!

actually banyak dah perubahan blog ni kan,yg x berubah dari dlu smpai skrg tetap nak terapkan warna pink,sungguh pinky aku ni..kalo x banyak,mesti sikit..tp ni dah terlebih banyak,aku bukan hape,aku kalo tegok kaler pink sejuk je hati aku,kalo gabung pink n purple ag aku suke,,auwww~

dari x penuh gambar2 FT island,see~ skrg dah gile FT island,kalo boleh kat wallpaper hp,screensaver,desktop wallpaper sume nak letak picture FT island,pas2 ringtone.msg tone sume nak pasang lagu FT island..tu belum kira downlod sume video2 clip then transfer kat tv ag..mau ayah aku x bising penuh dgn FT island dalam folder tu..haha,,nasib la dpt anak minat korea band..kpop sudah,band2 la plak..kalo ada baju FT island pon aku rasa aku p beli kot,,haha..sah gile kan..nnti dah balik ipoh,dah start bz hilang kejap la ft island 2.. wokeh2,mst korang bosan aku asik citer sal FT island je kan,,sorry2,,haha..but last not least, hongki oppa,saranghae..walaweh~ bile FT island nak dtg msia eh?? erkk?

lagi 1 ulangtahun khas tuk sahabat baik aku,atau senang citer askar aku.askar aku kan de 2 orang nadirah n nazira..tp hari ni bufday nazira..

Hepi bufday nenek azie syg,semoga berbahagia disamping tersayang,jaga tersyg tuh lekloh wokeh~ aku x nak dgr dy ngadu hape2 kat aku dah,,tettt~ doakan aku cpt kurus,,wahaha.semoga di murahkan rezeki dan di permudahkan segala urusan kehidupan,,memuah! lap u <3..aku x sempat nak beli kek,sbb selasa ni aku dh kne terbang balik korea eh2 silap,balik ipoh..next tym ya celebrate,tp aku sempat buatkan kek tuk ko..tada!!!
.
.
.
.
.
.

picture sumber pacek google :)

jangan nak lupa,hari ni jugak TOMOK bernikah dgn gadis pilihan dy..tahniah tomok n ayu..
aku ni bile nak menikah,,ops~! larik tajukk sudah..
class ko nok,kongsi tarikh hari lahir ngn sama ngn tarikh tomok menikah..
jelez~!

ok~ akhir kata..bubye!!
saranghae :)