About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, July 5, 2011

ninie azriena 1st giveaway : kau muzik dihatiku


assalamualaikum :)
sblm aku bertolak ke ipoh sok,nak join 1 giveaway ni..
ye la,nnti takut x sempat ber'update plak kan..

giveaway ni di anjurkan cik ninie azriena, junior sekolah aku dak ni rupenye..hehe
tp x bape kenal pon..hehe

kalau korang nak join boleh KLIK SINI

SYARAT2 PENYERTAAN GA NI :
  • mesti jadi follower ninie ( wajib untuk tahu perkembangan GA ni )
  • copy banner GA ni, dan link kan terus pada entry ini ( wajib )
  • copy banner dan letak di sidebar blog kamu ( kalau rajin )
  • tulis entry bertajuk" ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "
  • sertakan 1@2 lagu yang membawa maksud tersirat dalam hidup kamu (ikut kreativiti kamu sama ada nak letak lirik/tajuk/video)
  • tag 2 orang rakan anda ( kalau rajin )
  • tinggalkan link, id follower, dan emel di kotak komen dibawah entry ni
actually,lagu ni banyak melambangkan perasaan kita..tym kite gembira kite dgr lagu rancak2,tym kite sedih of coz la nak dgr lagu sedih2 kan..dan lagu juga membantu kite tuk meluahkan perasaan pd seseorang,meminta maaf pada seseorang,sume dgn lirik2 dan bait2 lagu tu..

ok~ lagu yang aku mempunyai sentimental value adalah lagu stacy-kisah kita..
actually ada cerita di sebalik lagu ni..dan aku pernah cerita pasal lagu ni di entry yg sblm ni..



lagu ni adalah lagu rancak tp lirik2 dy membawa bermcm2 makna..hayati this song ok?..yg aku paham tentang maksud lagu ni adalah..pasangan tu mengejar cita2..dan sekarang KISAH KITA dah pun terjadi..

p/s:sory ninie,terPANJANG plak entry ni..

btw,tarikh tutup giveaway ni 30 julai 2011 ye :)


ada pilihan x??aku x nak balik ipoh..tolong!!

assalamualaikum readers!!

sume kwn2 update status pasal balik ipoh..
ada yg teruja,excited..
ada yg mls nak balik..
mcm2 ah!
aku??msti la malas gile nak balik,dah la x puas cuti..
nak kne balik ipoh balik..
nak muak weyh aku tgok ipoh tuh..
*x nak balik boleh kan*

sok nak balik ni,aku 1 hape pon x kemas ag..
cm nak bawak jasad je,roh tinggal kat sini..
berat hati la plop..
dengan x sempat nak jmpe azie gosip2..
rasa cm de tertinggal ja..
nak x nak kne balik jugak kan..

pas2 ni dah bz sume,x de la masa 24jam ngn FT island,,
tp aku dah download sume video dan lagu2 FT island,,
tuk peneman aku kat sana nnti..
*tuk makluman,umah sewa bru aku tu x de wife,nak beli berukband mau tgu pt la kan*
bole gile aku cmnih,x dpt nak update blog :)

emosi plak ttbe jd cm x tentu arah,
pasal eh??meroyan ka?
kengkadang 2 dok sesaja tu tetibe nak menitik air mata..
rasa cm rndu..
tp x tau rindu tu dituju kan kat sapa..
aish?pelik2 plak aku skrg ni..

kalau pasal pe2 perasaan sblm ni aku dh redha dan dah buang jauh2 dah..
yeah! aku patut ukur baju di badan sndri..
dan lebih baik melepaskan perasaan tu pergi..
sbb cinta x seharusnya memiliki..kan?
andai itu yg terbaik tuk diri ini..
tunggu2 pon last2 dy ada org lain?ha,,x ke aku jugak yg kecewa..
so,jalan terbaik..JANGAN MENGHARAP..
bak kata nawi"kalo ko sedia sukakan seseorang ko juga kne sedia tuk dikecewakan"
aku x pernah lupa kata2 tuh!
sbb aku takut apa yg aku angankan mmg x kan jd kenyataan..
so lebih baik,aku wat x tau pe2 dan jalankan persahabatan tu mcm memula kenal dlu..

ye,aku mengaku aku suke dy..
sbb dy adalah DIA..
seorang yg gile2,yg slalu wat aku rasa nak baran..
seorang yg suke menyakat,suke mengusik..
dan aku senang berkawan dgn nye..
sampai aku pon x tau bila aku suke dy..
dan bila skrg sbb dah x slalu berhubung cm dlu,,
aku sgt merindui saat2 kami slalu ber"YM"..
*wahahha,start dah merapu aku*

tdo dlu..
bubye!

jap2 sblum tu nak tatap pic ni
.
.
.
.
.
.
.
.






notahati:ye! skrg aku sgt rndu kot,tp kne kuatkan hati..wat cm x de pe2,pe2 pon hidup kne teruskan,,td tgok citer 3,2,1 cinta..tp aku x mampu ag nak jd cm SAM(diana amir) tuk merebut hati lelaki yg dy suke,sumpah sweet gler kot citer 2...