About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, July 11, 2011

STOP IT!!!


please let him go

past is past

life must go on even,him not beside u

stop to stalker anythings about him

stop to hurting your heart

stop to remember him

stop to crying because of him

please erased all memory with him..

fine!

*pahal susah sgt ko nak berambus dr hidup aku ha?*

cina+taiwan=korea..

assalamualaikum :)
annyeong!!
woah woah,agak berhabuk sikit ye blog ni..
x de la sampai bersawang kan..
biasa la,x de wifi kan,kne la paham..

tp
tp
tp

aku dah pakai P1max,so insyallah,boleh la update hari2..
tu pon kalau ada masa,ada cerita..
btw,pada hari rabu yg lepas,selesai sudah pendaftaran kami tuk pelajar semester 5..
alhamdulillah,sume berjalan ngn lancar..
selamat dah jmpe kwn2 sume..
cume x tau je la selamat ke x nak hadapi dugaan dan cabaran tuk sem baru..
semoga di berikan kekuatan dan ketabahan tuk melalui segala apa jua dugaan yang datang..

actually,aku bukan nak cerita pasal pendaftaran ke kwn2 aku ke,class aku ke semester aku ke..
aku nak citer sal citer korea aku la..
aku ni bukan la HANTU TV,sbb masa aku bnyak di habiskan dpn laptop..
kalo ada citer besh2 mereka2 akan inform kat aku,,
walaupon aku ni gile korea,tp kdg2 aku pon ter'miss' tgok merela di tv..
wahahahhaha..


btw,skrg aku ngah gile tgok citer PERSONAL TASTE..
2 pon adik angkat aku yg inform..
then citer 2 dh di aleh kan ke bahasa cina..
ah! sgt tak korea la..
*tv8 isnin-jumaat 8.30-9.30pm*

pas2 td akk rumah aku text kat fb suh tgok cter PLAYFULL KISS
juga di alehkan bahasa ke bahasa taiwan..
oh! tidak korea jugak..
tp di sbbkan dedua2 citer ni terbaek..
aku usaha gak tgok walaupon cm2 halangan dan dugaan..
wakakakkaka..
*tv7 isnin-jumaat 6pm*

yg kul 8.30 tu aku x de la kisah sgt nak tgok citer personal taste..
yg bab kol 6 ni..adoy!! semput..sbb class aku isnin ngn selasa je dah abs kol 6.30..
nak menapak balik jalan kaki..
mmg kim slm je la..x sempat la nak tgok..

notahati:[asal ah,setiap kali aku tgok citer personal taste tu aku akan senyum sorang2..motiff??
pas2 kalo dgr lagu ft island..trus nak engat dy pahal..tau x?aku benci kot perasaan cmni..x leh ke x de perasaan dah,,pe susah sgt,nak lupekan,,argh!
*ttbe rasa cm nak lempang diri sndri sbb mengelabah sgt*