About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, July 14, 2011

J card day,,kami bershoping cm org gile...

assalamualaikum..annyeong!
salam sejahtera..
kepada anda semua..moga bahagia..
lirik lagu nasyid,,kalo pandai sgt cube teka,,sapa?
ha? ha? ha? x tau le tu..

hamboi,nampak hepi je kan aku ni?
padahal hari2 pon aku hepi la der,,,
pe barang sedih2,x rock la cm 2..
padahal hari ni jugak,hari yg membosankan,memenatkan,mengejutkan,mengembirakan,
melepas kerinduan..
bape banyak mem da..

cerita pertama..

perjumpaan ngan ketua jabatan(KJ) madam basariah..a.k.a mada bash

padahal,hari ni class aku start kol 10.30 kot,tp di sbbkan perjumpaan ngn KJ kne bangun awal doe..pas2 x nak lama plak nak tgu turn nak mandi kan,,kol 6.30 aku dah bangun,gler semangat nak jmpe mama..wakakaka..
status2 kat fb sume heboh2,sal perjumpaan ngn KJ..
paling x bole blah ayat mmber aku
"kpda semua warga JTMK,jom gosok baju batik,sok nak jmpe madam bash"
macam biasa la,dah nama pon taklimat kan,,
so duduk dengar je la,ttg taklimat displin la,kebajukan la..tah hape tah ag..
aku x dgr pon
*aku sembang je kat belakang 2*,bile lec lalu aku senyap la,pas2 sambung sembang balik*
taklimat 2 habis kol 1.yahoo!!!
dan ptg 2 class network security batal!!
mmg suke la..

J-card day..

langkah kanan jugak sbnarnye ni..
padahal rancng p jj sbb nak usha kasut akt vincci je..
sbb vincci je sale (smlm nina dah beli kasut,2 yg aku tau 2)
sbb plan nye pas2 nak g makan tutti frutti kat medan gopeng yang baru bukak 2..
tp,sesudah sampai ke JJ 2,tgok kat banner 2 tulis J card..
wah! mau x ramai orang tym 2,nasib bek la kami p nek teksi,so x yah la pening2 nak pk parking..
kalo nak cri parking mmg penuh kot..

of coz la,kami memulakan operasi p vincci dlu..
x nak ramai plak weyh,,penuh 1 kedai 2..
then tgok tag harga 70% ,50%,20%,10%
meroyan kejap dalam 2..
sume murah2,cntik2..
harga pon,sgt berbaloi2 woii..
lama gak la kat dalam vincci 2,tawaf 1 vincci ko tau..
last2 aku rembat 3 pasang kasut..
2 wedges 1 pasang ag kasut nak p class..

pas2 kami p padini plak..aku rembat 7 helai baju..
murah weyh,dr harga rm29 jd rm 8.70..
murah x?murah kan..
so aku amik la banyak2..gile rambang mata aku..
*aku mls nak citer banyak2,bukan korang baca pon kan*

dah tawaf bape kali dalam jj 2,,
baru rasa lapa..
then kami mengisi perut kat jhonny..
makan steamboat..
bagus tuk org berdiet cm aku..
*tett!! diet kew?*

nina,aku,ika
mira n munira..cukup la pompuan geng wakakak
tgok 2,bape banyak dy pnye tingkat,semua 2 aku nak humban dalam sup yang tengah panas 2..

tym ni depa kata aku kebulur,x semenah btol sampai dok tonggengkan mangkuk 2,,lapa sgt weyh,dalam erti kata lain,aku nak kutip2 suhun 2,,sayangkan membazir *ayat bajet*..

5 orang makan :rm59.00

kami meneruskan lagi misi yg tergendala,
p dalam jusco la..
kali ni aku beli barang wanita and seluar jeans 2 pasang..
*sempat tersempak ngn cousin aku plak*

then sampai umah dalam kol 9..
laju2 dok depan tb tgok citer korea aku ler..
personal taste..

babai!!