About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, July 20, 2011

ok fine! fine! fine! (gaya syuib sepah)

assalamualaikum sume!!
annyeong!!
slmat petang!
panas pulak ptg2 ni kan..
ke ipoh je yg mmg panas?

kalo dpt shoping2 ke jenjalan ke tym ni..
woah! bestnye..
nak follow g men bowling mls plak..
dah ah aku x kenal budak2 class dy..
kang cnfrm aku tercongok cm org gile..
so conclusion nye x payah p!

aku ni,nak kata panas x jugak,bengang pon x,marah lagi la x..
hahahha..
mls doe nak pk,sbb skrg aku mmg bebusy sgt2..
subjek sume hard2,susah2..sampai otak aku ni asik pk,
leh lpas ke x sem ni,kalo x pas sem ni mmg gantung diri la..
so bnde remeh2 tu aku mmg mls sgt2 nak pk..
juz go with the flow,enjoy je ngn sapa yg ada..
tp aku x kan mengulangi kesilapan lama..
2 janji aku..
haha,,past is past,wokeh!

kan senang kalo ckp cm 2..
x payah la nak tgu 1 bnde yg mmg x kan pasti..
(actually x de la tgu pon,peribahasa je 2)
haha,ttbe rasa cm memperbodohkan diri sndri plak..
btw,aku pon x nak ckp lelebih,pandai2 la nak pk sndri..
sbb sume dah wat keputusan sndri ryte..
yeaha!!!
hohoho!!
suke!!!!

notahati:pasni x yah la nak baca2 blog ni ag dah..wokeh? :)

sayonara!