About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, August 12, 2011

cerita jumaat lepas tp baru jumaat ni nak hupdate,,apakah??

assalamualaikum..
hari ni keje nak update entry ja..
banyak entry yang tergendalan di sbbkan kemasalasan yg terlampau!!
dan bz sesikit la ngn asgment,proposal dan presentation..

jumaat lepas,kami berbuka puasa di penang..
di jelaskan sekali lagi PENANG wokeh..
asal?x de tempat makan dah ke kat ipoh ni??
aku pon x tau la knape destinasi penang yang mereka pilih...
mungkin dah bosan mengadap ipoh ni..mungkin??

mmg xde plan lgsg2 pon,duduk2 saja2 trus terkeluar idea p berbuka pose kat sana..
so tym 2 pon class cik azrul batal,
so balik laju2 siap2 mandi sume,lepas semayang jumaat gerak la..
pergi 2 kereta..
seramai 8 orng yang follow,,
wah!! teruja nokk..

kami sesat,haha
so kereta fadil yang sampai dlu..so,depa la yang p booking tempat dlu kan..
sementara kami geledah2 jalan 2 tuk patah balik,,wakakakka..
pusing pnye pusing..done!! jmpe dah jalan,then trus g tempat makan tu..
then take2 pic
*acara wajib la kan*
sementara nak tgu azan untuk berbuka puasa..

dari kiri:am,aku,ika,fadildari kiri:mun,mira,nina,ct
makanan belum sampai ag dah teruja..
ok! makanan dah sampai :)

bile la bole makan ikan2 ni,,aku dah lapa..rasa nye sgt sedap ok,,haha

selepas dah mengenyang kan perut sume,kami meneruskan perjalanan
ke batu frenggi kot,tempat jual2 barang 2..
aku x tau la name hape,,aku men bantai je la sebut batu frenggi..haha
kat sana x beli ape pon,aku beli purse,minyak wangi,then kipas jew..
pas2 lepak2 minum..
FRESH FRUIT..FRESH JUICE..
ahaks! gler kelakar amoi 2 sebut..

nampak x kipas yang kat tgn 2,,dan2 la panas..

lepas2 dah penat jalan2 shoping moping sume,,
kami lepak2 kat pantai..
juz men2 beloon n take2 pic,,
muke sume dah lemau ok..
sgt la nampak kepucatan muke 2..

lepas 2 trus balik ke ipoh then singgah kat vangge tuk bersahur..

nnti ada masa nak p lagi la..
sgt besh,take 1 day with them!

papai!



semakin lama semakin hari semakin aku kenal ngn ko..aku dah rasa menyampah kat ko..asal nak annoying sgt?

salam jumaat sume!!
bahagia nye ari jumaat ni sume class batal..
bole tdo!!
*padahal ada 2 class je pon ari jmaat ni..haha*
kalo aku tau jmaat x de class,bole aku cabut balik klang..
bosan gler kot dok ipoh ni chor..
tp sbb dah janji ngn cousin aku,arini nak bukak pose same2,pas2 nak g cri kain same2
so terpakse la aku batal kan je niat aku nak balik klang 2..
walaupon hati ni meronta2 nak balik!!
sbb nak bukak pose ngn askar2 and kwn2 samj aku..
urgh!! rindu tahap gaban nih!

ok,back the topic..
semakin lama aku mengenali mereka2 ni..
rasa cm menyampah pon ada,perangai masing2 cm bebudak..
rimas ta yah cakap la..
aku plak yang terpakse hipokrit tuk jaga hati dua2 skali.
whatthefish!
dan tetibe aku merindui masa aku x de sape2 dlu..
senang doe,nak kuar mlm,pg x nak balik,tdo mane2,overnyte,karoke..
sume x de sape halang,xde nak kne inform ngn sapa2..
aku rasa aku mmg patut tamatkan sume ni..
n being single balik..

bubye!