About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, September 28, 2011

jamuan raya JTMK.. 27/9/2011

salam sume..
hari ni last kite sambut hari raya kan..
cukup sudah 30 syawal..hehe..
cpt kan masa berlalu..
so,kesimpulan raya taun ni,biasa2 je..
x besh sgt sbb..
sbbnye..aku x dpt raya yg lama ngn family aku,
x dpt p raya ngn askar2 n kwn2 aku..
and of coz la x dpt p semua open house yang ada..
sbb abs je cuti raya hari 2,aku terus balik ipoh dan x balik2 kapar dah..
sadis rite??

sekarang aku bukan nak citer sadis..
ahaks!
aku nak citer sal kegembiraan..
ye la jamuan kan..
msti la gembira sbb makan free..
*padahal dah masuk skali dalam yuran jabatan*
so x leh la nak ckp free..
tp yg sadisnye..
ceh! sadis ag..sadis la,,
sbb kami mengharapkan makan nasi briyani ka,nasi penakut ka,nasi kaler2 ka..
nasi hujan panas da..
pe yg diharapkan x seindah realiti
~ceh! ayat!!

menu makan nye nasi impit,kuah kacang,rendang,lemang,and mee rebus..
sesuai la ngn tema hari raya kan...
ye,sesuai2..
tp x kenyang la..2 yg masalah 2..

jamuan start kol 2.00 ptg..
tp kami dtg sblm kol 2 ptg la,,ye la.kang dtg lambat2 segan plak kan..
so dtg la awal2..bukan sebab excited nak makan.,no no no..

x pe2 acara pe2 pon pada hari 2..
juz makan,makan and makan..dan acara utama..
mesti la bergambar!!
dan acara 2 aku paling suke!!
x kesah la mana2 kamera yang hala kat muke aku..
mesti aku SMILE :)
wat2 muke comel,wat2 muke bambam..
btw,ni kali pertama g jamuan raya tym balaj akt poli ni..
masa kat PSIS dlu xde kot..
ke aku yang x tau..
sem ni je la sem ptama dan last aku sambut puasa dan raya di PUO ni..
semoga ia menjadi kenangan terindah~ :)

sblm nak kuar melaram dlu dalam keter..
hai! saya la budak bambam :)
makeup by cik mun



ni baru2 sampai..
ttbe lost kejap..haha..
nak dok mane ni weyh?
tgok sume dok kat luar 2 kan..so kteorg pon cpt2 la duduk yg dekat ngn makanan..
~dasar kuat makan kan..
then,botak ckp..dok dalam dewan la,tgok aku men gitar..
aku pon,ok2..
pas2 urusetia kata..budak sem 5 & 6 dok dlm dewan..
yahoo!! sejuk skit sbb ada econ..
dan laju2 duduk btol2 depan econ..
sejuk skit la kan..
x de la berpeluh2 aku macam orng ngan menanam padi kat sawah..
erkkk..padi di tanam kan..
apa kne mgena padi ngn raya..
ok2 x de kne mgena :)


ni yang paling aku suke,sbb makan tym!!
dari tengah hari x makan..semata2 nak simpan perut tuk makan jamuan ni..
aleh2,,makan ringan2 jew..
mana kenyang!


after dah kenyang2,dah seronok2 take picture ngn kawan2,,
kite amik gambar reramai plak..kat atas pentas..
tym 2 rasa cm artis doe,sbb ramai mata yang memandang2,,
ahaks!
pic 2 atas 2 buruk kan,sbb org yg ta sepatutnye telah merosakkan gambar..
mmg sejak dr aku sijil dlu,dy adalah org yg suke merosakkan gambar..
padahal dy bukan nye clas kami pom..sebok kan?

jam pon dah menunjukkan kol 4.30..
apa lagi..
bergegas p class JAVA plak la..
apa da,pakai cntik2 g class..


2 je la sedikit sebanyak yang dapat aku ceritakan,,
padahal banyak ag gambar yang ada..
tp sume dy photographer2 yg x reti2 nak bg lagi gambar2 kami 2..
if ada nnti aku update later k~

sayonara!


wordless wednesday #5


Wordless Wednesday :

Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka
tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain
gambar tersebut. Biar gambar yang menceritakan segalanya.