About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, September 30, 2011

jamuan raya JPP(jawatan perwakilan plajar) 29/9/2011




salam semua!

tak habis lagi citer sal jamuan raya ni..
padahal raya dah habis pon :)
khamis malam yang lepas,kami 1 class QIP5A telah di jemput ke jamuan JPP..
padahal setiap class kne hantar wakil 8 org ja..
tp class kami special skit sbb ketua class aku iaitu ALI antara org kuat JPP..
so dapat la kami 1 class p..tp ada la 2,3,4,5,6 org yang x dpt mai..

jamuan start kol 8 mlm..
tapi kami sampai kol 8.15..
sbb amik mun kat tambun..
tp tym sampai 2 pon,x masuk lagi..tgu VVIP plak kan..
so kecoh2 dlu kat depan dewan 2..
dan perkara WAJIB,of coz la take2 picture..


pas2 sibok dyorg suh masuk sbb VVIP dah dtg..
so kami pon ambil la tempat masing2..sbb acara pon dah nak start kan..
cm biasa la.pas2 VVIP dah masuk..
ada bacaan doa,ucapan then bla bla bla..
lama benor nak tgu time makan pon..


after dah bg ucapan sume,ada tayangan gambar la..
ok! makan time! btw,kami beratur lambat..
sudahnye makanan habis..bengang x?
tp MC tu ckp depa topup makan,tgu pnye la tgu..
bergambar lagi,tp muke masing2 sume bengang sbb tgu makan,,haha!


ni je la hero2 yang datang pon..ye la,sbb setiap class juz boleh hantar wakil 8 orang je kan..so ni je la muke2 yang terpilih..sumber foto:camera fitri :)

sekali tgu pnye tgu,,korang tau dy bawak ape.?
LAKSA! tu pon sgt ciput der..2 kali suap je aku rasa kot..
dan aku bukan lah penggemar laksa,then before that,aku dah minum air teh..
so menjawab la perut aku masuk angin..
ada ke patut jamu air sejuk n panas air teh..
agak2 la der,,gler bajet weyh..
name je politeknik primer,,tp kedekot!

sudahnye,kami x makan pon..
terus kumpul kawan2 sume,,
tuk tangkap gambar,gedik2 pose2 dlu..
then balik!!
terus g makan kat luar,ag puas hati..

ohsem gegurl..cecantik sume malam 2..time ni je la pon nak melaram,time p class mane bole pakai hells bagai..


with my ex housemate & roomate..jun gojes~

eh2 baju lebih kurang sama plak..

pe2 pon kenangan la..walaupon seseungguhnye jamuan raya JTMK lg best dr jamuan raya JPP..
kiteorng mengharapkan jamuan raya JPP ni ag best,ada la makan nasi ke makan sate ke..
sudah nye ape pon tarak..

my favorite pic :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.