About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, October 15, 2011

manusia xde yang PERFECT!

salam sume
annyeong!!..

*hari ni nak meluah ketidak puas hati kat someone lelaki yang dy pk dy bagus sgt,jaga awek sndri sudah*

aku tau sapa diri aku,,
aku je sendiri tau knapa aku berubah cm 2..
aku bukan culture shock!
aku x buat perkara2 yg aku rasa aku x patut..
jgn judge aku kalau ko sendiri x nampak..
selama ni ko drop2 aku,,

aku diam je..
ko engat budak2 class aku skrg cm budak2 class dlu kew?
x sama ok..
ha..ejek2 aku dlm class drop2 aku dalam class..
aku senyap ag,sbb aku pk perangai ko sejak lahir mmg cm 2..
skrg ni aku dah malas la,x kwn ngn ko pon x de ape2..
muhasabah diri 2 kalau nak ckp org..

terima kasih sbb tegur aku dan jatuhkan maruah aku!

words!

"kalau ada jodoh tak kemana" :)