About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, November 1, 2011

FINAL EXAM semakin hampir..



assalamualaikum :)

seperti yang semua tau..
*erkk..semua kew?ok,felling2 blogger terkenal mcm semua org kenal ko*
sekarang aku berada di rumah..SWEET HOME SWEET..
di saat budak class QIP5B n QIP5C masih menghabiskan bermacam2 presentation..
*2 la,korang tangguh ag kan,tym lecture x masuk class mmg best tp nak ngadap nak kne cover balik..uh! x best!*
so kebanyakan budak2 QIP5A dah balik dlu la..
sbb semua silibus kami dah habis..
presentation dah abs..
lab,asgnment,mini projek sume dah hantar..
LEGA!!

pas hantar mini projek yang terakhir iaitu ALGORITHM & DATA STRUCTER..
terus lari masuk kereta..then jerit!!! argh!!!
selama seminggu berhempas pulas menyiapkan semua kerja..
dgn muke x terurus..*jerawat beranak pinak*
makan pon ikot dan ja..
kalau nak tgok muke masing2 time 2,,
mmg rasa cm nak sepuk pon kesian..



waktu group lain tgah sibok2 present design presention,kami sesembang la,men2 la,gosip2 la kat belakang 2..sbb turn kami pada keesokan hari nye..

masa present asgnment 2 ALGORITHM & DATA STRUCTER pada hari sabtu ok~ poli ko ada wat class hari sabtu..PUO je ado,,terboek la PUO~


yang ni plak,masa lab NETWORK SECURITY,lecture x de..kteorg pon dah bosan x tau nak wat hape.. ape ag depa suh pose wat mulut itik plzz...so inilah hasil nye,,TADA!!!

gambar terakhir~
aku tau,mesti kome muntah nak tgok banyak sgt pic aku ni ha..
ni plak,sewaktu nak balik dari class OPERATING SYSTEM,motif letak pic ni..sbb muke pucat..
haha,,


time buat mini projek JAVA..
ttbe netbeans x boleh run..
mmg sgt2 menguji kesabaran pada waktu itu..
pas2 saat2 genting nak hantar report tuk mini projek java,,
baru tgok,ada error~ bem btol la..
pg balik beli cd,then mintak tlg mus check balik mana yang salah,,
then esoknye last due date hari jumaat..
mintak jasa baik fadil tuk hantarkan,,sbb time tu,kami(aku n nina) dah berlepas ke selangor..
haha..
biasa la kan,keje kalo nak buat semua skali gus,ada je yang x kena,,
tp alhamdulillah,semua bnde dah settle..
skrg tinggal tgu markah PB ja,,
harap2 la markah tuk semua subjek ok..
sbb nak kne berjuang ag tuk final exam~
aku x nak ada yang sangkut sem ni..
aku x nak dok kat PUO tu lelama plzzz..

FINAL EXAM will be started on 14 nov until 24 nov 2011..

first paper JAVA PROGRAMMING
last paper NETWORK SECURITY..

so,ada la lagi dalam 2 mgu dari skrg..

aja2 fighting!