About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, November 2, 2011

wordless wednesday #6

wordless wednesday : Pada hari rabu,semua blogger meletakkan gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2 description utuk explain gambar tersebut,biar gambar yang menceritakan tanpa korang meletak apa2 penjelasan..

eh..berisinye badan ko..ye la,tgh bahagia kan..

assalamualaikum..

eh! ada ke statment,badan berisi ja BAHAGIA..
kalau kurus TAK BAHAGIA..
tak de makne nye,,teori x boleh pakai langsung!

meyh cni aku cerita dari zaman aku kurus sikit
*eh! bile masa plak aku pnah pegang title kurus*
sampai la aku sebesar badak air ni..
*huhu*

memula aku masuk sambung diploma dulu,
aku still x de la besar kedogang cm skrg..
berat pon around 52kg cm tu..
agak sgt mendadak la dari 60kg masa sem 4 time amik sijil dlu kan..

kenapa aku boleh trun smpai cm 2 skali?
sbb aku makan hati..
orang lain makan nasi ayam,chicken chop,pizza..
aku makan hati berulamkan jantung,,
2 pasal boleh susut smpai cm 2..
*padahal 8kg je pon,kecoh lebih*

even 8 kg pon..
still ada ckp,sakit ka?
awat nampak kurus sgt..
fine~
kurus salah gemok salah..
haha..

pas2 kan aku amik keputusan nak berhijrah ke ipoh sbb nak smbung diploma aku
dgn harapan bole lari daripada bayangan dia n kenangan2 yg tak bape nak indah..
so,sejak dok ipoh ni la bermula pengumpulan lemak dgn jaya nya..
dapat plak kawan2 yg mmg kaki makan cm aku..
itu adalah jawapan yang kukuh kenapa badan aku macam di pam2 dan pp aku macam belon..


hari keluarga family aku pada 19 november 2010..
masa ni aku x daftar masuk PUO lagi..
aku masuk PUO 30hb disember kot..


yeah!
time ni aku dah pegang title student..
tym ni mcm x de pengumpulan lemak ag..
still maintain kata nye..~

pic ni plak,masa keluar dgn askar2 aku kat sunway pyramid..
masa ni askar aku dah tegur,gemuk nye ko..
aku:baju tu yg wat aku gemok kot??grrrrr!





ni semua gambar sem 5..
dari bulan 7-sekarang..
boleh nampak kan,perubahan sedikit demi sedikit..
haha..

kadang2 rasa tension je bila ada org tegur cmni:-

siyes ekin,ko dah gemok..
amboi..awat makin tembam..oppss!!org hati senang..
untunglah org tgh bahagia..
untunglah ada org jaga..


picture paling shomel :) nak tgok?
:
:
:
:
:
:

peha drumstik!! x suke!!

okbai!