About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, November 3, 2011

tagged by ryzna :)


assalamualaikum..

annyeong readers!!

bukak2 blog ni trus dapat tag dr ryzna..sebelum ni,aku dah jawab tagged yang sama dari fara..mungkin jenis soalan je yg berbeza kan?

ni rules2 dy :

RULES
1.You must post these rules
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal
3.Answer the question the tagger set for you in their post. And create new 11 question for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post
5.Go to their page and tell them you have tagged him/her
6.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU
7.LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

11 perkara tentang hanna asyikin:
  1. kuat makan! of coz..
  2. walaupon aku peminat setia FT ISLAND,tp aku x still x pernah lupe zaman nasyid dlu,i still love INTEAM!
  3. bole parkinson bile tgok kasut wedges cantik2..dgn harapan bile pakai kasut cm 2 aku bole nampak tinggi..haha
  4. aku ada 1 geng yang diberi nama wakaka..*ditubuhkan pada tahun lpas,sem 4*
  5. aku x de boyfriend tp aku ada boyfriend yang paling terbaik dalam dunia iaitu AYAH aku :)
  6. kuat membebel,kuat jerit,kuat memekak..smpai kwn aku ckp..ekin! bole tolong x?tolong snyap..
  7. kuat tacing walaupon dah umur 22 tahun..
  8. cpt baran,tp cpt sejuk..xde nak simpan2 dlm hati..
  9. sgt sayang akan PERSAHABATAN.
  10. suka teddy bear sbb aku bajet umur aku bru 12 tahun,,puiii!
  11. suke berangan bila ada masa terluang,,haha
ok~ jwab soalan cik ryzna plak eh..

korang peminat anime , manga , komik , cosplay tak ?
tak la~

nama manja korang yang mak korang panggil ape ?
kak long

kalau diberi kawan dan cinta korang pilih ape ? dan kenapa?
of coz kawan,sbb kawan tu kite dah kenal berbelas2 tahun,tp kalau cinta baru je kenal bape2 tahun,,so mana lagi lama?

pernah bercinta ? putus cinta ? pertama kali bercinta ? sedang bercinta ? crite sikit . sy suka dgr kesah cinta . hehe . .
pernah bercinta,pernah ptus cinta~sekali je pon pernah bercinta,sekarang xde penganti lagi..sbb saya yakin jodoh saya dah elok ditentukan allah..

pernah bergado tak ? tarik2 rambut ke , restling ke , maki hamun ke , muay thai ke ? haha .
sedangkan lidah ag tergigit,ni kan pulak tym bercinta kan..mesti la pernah bergado..maki hamun sbb de org lain masuk cmpur,,x salah kan?tahap kesabaran ada jugak had nye..

ape yg korang dapat dgn berblogging dan berfacebook ?
kalau berfacebook,dapat tambah kawan,dapat cari balik kawan2 lama yang dah berbelas2 tahun x jmpe..
berblogging plak,dapat tambah banyak ilmu,dpt tau kisah hidup org,dpt info tntang fesyen,makeup dan bnyak ag lah..

kalau diberi kesempatan atau keizinan tok buat apa je yg korang nak dlm sehari , ape korang nak buat ?
nak gosip2 1 hari dengan geng2 masa kat psis dlu..rindu!!

selain duit , cinta dan kejayaan , ape yang korang kejarkan didunia nie ?
kebahagiaan dan kasih sayang :)

saya byk songeh tak bg sokla gila2 ? haha . . biar lah
tak de larh~! tp pening gak nak menjawab semua soalan ni,mencabar btol..

boleh tak korang bagi 1 pic korang yang korang edit cantik2 kat saya ? kalau boleh , sy tunggu tok di tag lagi . hehe


perkataan ape yg sesuai tok sy ? comel ? comot ? ape2 je selain cth yang diberi . haha
MANIS!

11 org bertuah utk ditag:
ni aku plak nak bg 11 soalan tuk korang jawab:-

  1. dalam banyak2 pulau,pulau apa yg korang tringin nak pg?why?
  2. pet ape yg korng paling teringin nak bela?
  3. negera paling teringin yang korang nak pg melancong?
  4. zaman sekolah dlu,paling benci subjek hape?
  5. suke la tgok diana amir bertudung..pendapat korang?
  6. suke kasut heels ke wedges?bg sbb tuk mengukuhkan jwpan korang tu?
  7. port paling best lepak ngn kwn2 nak gosip2 kat mana?
  8. bg 6 kumpulan kpop yang korng kenal?haha
  9. anoying x soalan aku?haha
  10. boleh x,kongsikan jenama mekup yang korang pakai skrg..
  11. soalan terakhir ni,,1 perkataan tntang diri aku,,ahaks!
okbai!