About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, November 27, 2011

spend time :)



assalamualaikum~

annyeong!! hola! hello!

alhamdulillah~ final exam aku sudah pon berakhir hari khamis 4.30..24hb..
then MERDEKA!!!
fuh! lega sudah hati ini..tgu result je la..
mintak2 la sume lulus..*mana ada yg nak fail kan*
dan sekarang aku dah pon berada di home sweet home..
selamat sampai hari jumaat..

cuti sem 3 minggu je..kejap nye weyh!
biasa la kali nak cuti2 ni,msti la kene spend time ngn kengkawan sume kan..

so lpas je habis paper network pada hari khamis tu..
terus keluar makan ngn geng ELLE's..
ye la semalaman kot x makan..
harus la qada balik kan..
lepak makan nasi lemak kat medan gopeng..
sebelah malam nye mmg rasa nak dok lepak2 ngn ELLE's jugak..
tp apakan daya,dah janji nak spend tym ngn mmber lain plak..
wow~ kalo x mmg berjimba la ngn ELLE's..tetttttt~

haha..sebelah malam nye plak,,
kami menternak lemak dlu kat dataran ipoh..
pas2 x tau nak buat hape,,
lepak plak kat KTMB..
dok sembang2 sampai la kol 12..
pas2 dok berkira2 x nak balik umah sbb geng2 aku pon x balik ag..
so aku pon wat keputusan x nak balik gak..haha!
sudahnye elok je la kami ke LUMUT..
*harap maklum lah ye,ipoh pekan mati*
otak aku pon buntu nak lepak mana dah kat ipoh tu..
so jalan yang ada p LUMUT la..

sbb sblum balik klang nak sgt dgr OMBAK(padahal teringin tu on the spot je pon)..haha
aku mls ah nak citer..
nak tempek picca jew~ :)





p/s: malas gler aku nak taip panjang2..sbb aku x de ide nak meraban hape..ag pon mood ngah bercuti..wakakakka :)


kamu! thanks ya sbb bawak aku smpai ke lumut,amik pic aku bebanyak walaupon muke aku mmg dah lunyai gler,,,wahahahaha..dpt dgr ombak! walaupon ombak tu x kuat.. :p

.
.
.
.
.
.
.
.