About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, December 5, 2011

pergi IKEA pastu tersempak ngn HALIM DEVOTEES,terus rasa nak parkinson kat situ..haha

assalamualaikum!!
3 disember 2011
saturday..

hehe,cerita dah lama baru nak post hari ni..
maklumlah..banyak sgt citer,aku nak citer,,x tau nak story mana 1 dlu
*bajet org baca blog kau!*

back to the topic~
sabtu lpas aku pg ikea utk kali ke 2 ke ke 3..*aku x engat*
sbb aku rasa nak pg ikea ni memerlukan duet yang banyak..
so sgt tidak sesuai untuk aku yang x de duet ni,,hehe
aku TERpegi pon,,TER kau! sbb acu aku kan dtg sini..
so dah alang2 tu dy nak la beli almari kaca macam mak aku tuh..
jadi aku pg la ngn adik aku n tunang dy skali dgn adik2 aku yang lain..
then acu aku 1 kereta..
mak ayah aku x pg.. *aku kasi can depa dating berdua*

setelah 2 jam dok dalam kereta..
2 jam ok~ sbb sesat banyak kali..
mmg keSABARan la aku dalam keter tu,dgn lapar nye lagi..
mencabar keimanan btol~
nasib senang cari parking.

yeah! aku baby sitter untuk hari itu,,
korang paham2 je la dalam ikea tu cm ne kan..
budak2 ni plak,pantang tgok bnde comel2 nak pg kat situ.
so aku pantau la..kang hilang..nak menjawab plak..

biasanye(biasa la sgt) kalau aku pg ikea..
aku akan teruja tgok depa decorate bilik..
urgh! berangan la kau kat situ bile nak dpt bilik cm 2..
kang bila kawan nak bilik cm ni la cm tu la,,
bilik anak cmni la cm tu la..bla bla bla...

punye larh beso ikea tu,ni je la barang yang aku mampu beli,,
hehe,,set sudu grafu plastik and cawan yang kesemuanya colourful...
aku mmg x bleh tahan tgok~
padahal x de kepentingan pon kalau aku beli..haha
dasar pompuan mmg cm gitu~

ni adalah stesen yang terakhir kalau nak beli perabot bagai..
kne trun kat tempat gudang dia la,then cari la jenis almari,kerusi,meja apa yang korang nak..


dalam tgah2 jalan dalam tu kan,,
tgah2 aku snap picture syok sendiri tetiba..
adik aku jerit...
weyh2,,tu adi devotees~
aku pon secara automatiknye pusing 360 darjah..
ngek! bukan adi la,,2 halim..ah! tym tu pon aku dh cm parkinson..
try la jugak berjalan kedepan,kot2 leh la snap pic curi2 kan..
sekali lesap~ laju gila halim jalan..*xde jodoh la tu nak jmpe,,haha*
pas2 balik2 umah trus on fb trus tagged halim,,
ye la btol ke dia..
ceh! ternyata mmg dia,,urgh!!

sekurang2nye ado jugak aku jmpe halim devotees..*even tersempak*
kau ada?
haha..

jya!!!
kbai!





Contest "Just Ask Cinderella" by Nana S.

assalamualaikum!

harini aku nak join 1 contest la,,saja je bosan so berblogwalking la..
then terjumpa blog nana yg comel ni..



so apa lagi jom kite tgok syarat2 nye dlu k :)


Kenapa "Just Ask Cinderella"?
well, sebab contest ini based on kasut. so, saya dapat idea untuk namakan contest ni, JAC sebab, er cinderella kan berkaitan dengan kasut? kasut kan berkaitan dengan cinderella? get it? haha. okay.

RULES:
  • untuk memudahkan any update mengenai contest, follow lah Blog Nana. :)
  • post an entry mengenai contest ini berserta sekeping gambar kamu dengan kasut kegemaran (wajib). posing lah macam mana pun, tak kisah.
  • letak banner contest dekat di atas ni dekat entry kamu ye? thank you. :)
  • letak tajuk entry: Contest "Just Ask Cinderella" by Nana S.
  • warganegara Malaysia. tak kisah jantina.
  • tag sekurang-kurangnya 2 orang. lebih pun tak apa. tapi make sure mereka tahu tau!
  • dah siap? tinggalkan link entry kamu di bawah.

CARA PEMILIHAN PEMENANG:
  • letak gambar kamu posing bersama kasut favorite. tak kisah lah dekat kedai ke, kasut pinjam ke. asalkan dengan kasut. gambar paling menarik akan dipilih sebagai pemenang nanti.
  • tak kisah kasut jenis apa. asalkan kasut. selipar pun bolehhh lah. haha.
  • buat entry contest berdasarkan kreativiti cara penulisan kamu sendiri.

HADIAH:

First Prize Winner: kasut tajaan Nana yang dibeli di Australia.
Second Prize Winner: beg tajaan Nana yang dibeli di Australia.
Third Prize Winner: purse tajaan Nana yang dibeli di Australia.
5 Concolation Prize: goodies dari Australia.


gambar yang aku pertaruhkan :-

aku mmg suke jugak dgn kasut2 ni selain makeup..tapi kasut yang slalu aku kumpul,kasut wedges la sbb tapak dy rata dan selesa..kalau heels palk tgok jenis dan ketinggian dia..maklumlah kalau pakai heels ni kdg2 aku jalan x stabil..that's why aku lebih prefer beli wedges :)

aku nak tag:

FARA AISYAH

YANA TARMIZI

TARIKH TUTUP:15 DISEMBER 2011