About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, December 12, 2011

happy days! *768 alhamdulillah,syukur!*

pic from google :)


assalamualaikum!

happy birthday to me..
happy birthday to me..
heppy birthday to me..
happy birthday to me :)

alhamdulillah harini cukup umur aku 22 tahun!
umur je dah meningkat tp still awet muda lagi..haha
tepat pukul 12 malam dapat wish dari adik2 aku dulu..
time tu kami sekeluarga bercuti di port dickson ;)
saja bercuti,,bukan sempena birthday aku,,
jgn la tanya hadiah..sbb aku x prnah dapat hadiah on birthday aku..
kek pon,nasib ler ada ke x de..

actually,hari jadi ni bukan nak sambut besar2 sgt..
ye la umur makin lama makin bertambah..
semakin tua bukan muda..
syukur alhamdulillah,aku masih berjumpa lagi dgn 12/12 untuk kali ke 22..
aku berdoa dah berharap dgn bertambahnye lagi 1 angka ni..
aku dapat menjadi seorang manusia walaupon x sempurna,tp aku nak jd manusia yg hebat dalam semua segi.dpt menjadi anak yg baik..
dan semoga 1 hari nnti aku bertemu dgn penganti yang sgt soleh :) amin..

thanks kepada semua rakan2 yg wish di facebook & telefon..
ELLE's geng,wakaka geng,psis geng,puo geng,askar geng dan sume kenalan di facebook dan twitter~

i got something special,puisi la senang citer from adi suda :-

Kerna Mencari Senaskah Kehidupan..
Kau Terus Belayar Menempuh Ombak Kesusahan..
Sengsara Sendirian Tidak Berteman..
Hingga Meningkat Usia Kau Terus Bertahan..
◔̯◔

Kini Suda 22 Tahun Mencari Pengalaman..
Untuk Terus Cekal Menempuh Rintangan..
Selamat Ulang Tahun Di Ucapkan..
Semoga Segala Yang Di Impi Menjadi Kenyataan..
ƸӜƷ
and 1 lagi berita..
alhamdulillah,aku lulus sume subjek tuk sem 5 ni..
x de apa2 yang sangkut~
so dah boleh pg bayar yuran dan tgun 21hb ni tuk daftar sem 6..
setapak je lagi nak menghabiskan sisa2 kehidupan di POLITEKNIK UNGKU OMAR..
tahniah sume geng QIP..
sem dpn kite huru hara bikin final projek plak ye ;)

QIP gengs expecially wakaka n ELLE's geng jmpe 21th desember ni ya :)

*hugs*

p/s:btw,ada bnde x besh au harini,,ada 2 cerita.tp nnti next entry la..entry ni tuk yg hepi2 saja..

kbai!

Giveaway From Korea & Sydney


alhamdulillah,harini mood aku pon tersangat2 lah ok :)
di sbbkan hari ni hari jadi aku *mana nak tau tuah harijadi kan*
aku nak join 1 giveaway ni..
aku kan pantang tgok perkataan KOREA..
x kisah la artis korea ke negeri korea ke,mamat korea ke,awek korea ke..
terus jd teruja..haha
nak pegi korea mmg lambat ag la.
sbb duet tabung aku kumpul nak pg korea pon x cukup2 ag...
pas2 air asia pon x wat promotion tuk g korea lagi..
so maknanya,mau 2,3 taun lagi bru la boleh merealisasikan impian aku tu..
amin :) *doakan aku kwn2*


ha?korang nak join jugak??
jom tgok detail2 dy dlu k ..

Syarat-syarat giveaway;
1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.

kalau nak join,jom ramai2 KLIK SINI..


mintak2 la ada luck,mmg nak sgt2 ni :)