About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, December 13, 2011

sudah2 la,,aku dah sangat penat dgn semua permainan ini..



serius kadang2 aku sampai x faham dengan orang2 cmni..
apa yg x habis ag..
pe yg x puas hati ag aku pon x tau lah..
dah la ko yang memulakan semua ni,
pas2 ko x nak akhirkan semua..
aku x de pon nak ungkit2..
dan aku pon x tau la pe yg korang telah rancangkan sedang rancang dan akan rancang..
*aku x berfikir buruk,tp x mustahil*

tp dengan ayat ko ckp cm 2..
seolah2 aku ni sangap sgt nak kawan ngn semua kwn2 rehan..
*sudahla,dah 2 taun,lupekan je la*
tolonglah,aku x PERNAH add kawan2 dy kat FB..
xde sbb aku nak kawan dgn kwn2 dy..
kalau dy add kwn2 aku kat fb x pe lak?
sal ko x nak pertikaikan plak,sbb pe..sbb tu kwn2 ko jugak kan..
fine! mmg dari dulu sampai skrg,,kalau ada masalah yg melibatkan aku..
punca mesti AKU..x kisah la masalah tu cmne..
dan utk tidak merumitkan keadaan,aku ptt jauhi org cm ko..
bila tym nak mintak report nampak plak ko muke aku..*aku bukan nak mengungkit*
woi! cm ni ke kawan..time susah tergedik2 mintak kat aku..
dah la,aku pon mls nak panjang2 citer..
pe yg berlaku biarlah ALLAH je yang tau..
dan kalau mmg itu salah aku,aku mohon maaf diatas semua ketelanjuran..
dan aku serahkan semua pada ALLAH tu judge..
aku bukan tuhan nak hukum seseorang..

CERITA SEBENAR:
akk ni yg add aku kat facebook..
aku approve sbb perempuan..
dan akk ni,first time komen2 dgn aku pasal gambar shahir yang time tu dy datang kat
JJ bukit raja..
dan sejak situ tau akk ni,tp aku x tau plak dy ada kene mengena dgn rehan
*xde sbb pon utk aku amik tau*
dan akk ni still ada komen2 gambar dalam fb aku..
aku ni berkawan ikhlas dgn semua org..
selagi mana "KAWAN" tu tak disalah ertikan...
sudah2 la nak perli aku,nak jatuhkan maruah aku..
sudah2 la nak judge aku macam aku terhegeh2 sgt nak kat rehan tu..

aku x nak ckp banyak,
sbb hanya allah saja yg tau apa aku rasa..
dy juga yg tau dari langkah pertama smpai terakhir..
dy juga tau apa semua yg berlaku..
aku x nak doakan yg buruk2 tuk kwn2 aku..
cume 1 hari kalau ko rasa,apa yg aku rasa..
ko akan tau cmne pedih dan peritnye aku rasa..

sekian~

kbai!