About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, March 17, 2012

what the bosan day..

assalamualaikum..

ngah tgu ayah amik ni..hape yg lama sgt pon x tau la..*rasa nak mencarut skrg ni*

pacek syg plak balik kampung,for sure mmg bosan bila x de dia..

kerja banyak bertimbun2..tp lgsg x de hati nak buat..

aku pon x tau apa patut buat sekarang..

lapa + lost!

i need u b!! *jom g makan pizza*

BIS pon x buat ag,so mmg x boleh la nak bbm dgn pacek..

nak buat BIS cpt2,tp masalahnye,aku x keluar pon,cmne nak beli topup..

mohon ayah datang skrg,sbb aku dh gila gampang punye bosan..

sian nina g buat keje sorng2,kalau tau ayah amik lambat cmni..aku pg buat keje dgn nina dulu..

akhir skali,aku dok usha2 cupcake..x puas makan masa birthday fadil aritu..

jya!

Wednesday, March 14, 2012

wordless wednesday #10


Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka
tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain
gambar tersebut. Biar gambar yang menceritakan segalanya.

Sunday, March 11, 2012

continue story : i got suprise!



assalamualaikum..

nak sambung cerita pasal majlis perkahwinan adik aku..
*sgt bz,ni baru sempat update*

selain family dan sanak saudara yg memeriahkan majlis tu,aku nak juga semua yg tersayang bersama2 aku meraikan hari bahagia adik aku tu..haha
2 hari sebelum wedding tu,ada la text fadil..tp dia cakap dia x dpt pergi..
mst la rasa kecewa kan? plan kata nak pergi pas2 x jadi pegi plak..

adi plak sok nak wedding tu dy ckp,dy x dpt pergi..maybe next time je la jmpe family aku..
aku bukan apa la kan,mls ah nak berharap bagai,,ko nak dtg,dtg x nak dtg dah..
*ececehh..mulut je ckp cm tu,hatii??tetttt~*

pas2 ptg tym akad nikah tu,,mun plak bbm ckp,fadil n adi tak pegi..
so mira n mun nak nek bas pagi sabtu..
so aku x bg la kan,,susah kan depa..ahad nak kena balik ipoh plak..
then mun ckp x pe,nnti bbm later..,
wooo~ time tu rasa nak nangis kot. tp di sebabkan ramai org pada waktu tu wat kental je la..

masa adik aku akad nikah tu,aku nangis de 2 sbb..first sbb adik aku dh x leh nak jd geng aku..and kedua sbb kwn2 x jd dtg.. :(
pas2 dalam masa yg sama kan bbm ngn adi,dy plak x abs2 say sorry bagai sbb x dpt dtg..lg la aku stress..nasib la kan kalau kena hambur ngn aku time 2 <3

after nikah,malam sebelum tahlil tu,askar2 aku dtg..
trus turun bawah lari2 pg kat depa..haha..hilang rasa kecewa td..
lama gak la borak2 ngn askar2 aku,sempat makan2,borak,makan balik..
after depa sume dah balik,aku pon nak pegi dewan la,nak tgok deco hiasan tu esok..

masa aku dlm keter,otw nak kesana la kan,ttbe ada keter ALZA lalu depan..aku tgok no plat PKK (dalam hati,mcm pnh tgok la) tp mmg x terfikir ape la kan,sekali fadil turun cermin kereta..arghhhhhhh!!!! serius aku meroyan jerit2 lompat2 nak nagis kat situ,pas2 tgok someone kat sebelah tu plak..haha..*rasa nak peluk trus*
yg mun ngn mira kat belakang dh gelak2 cm org gila..
nokharemmm btol wat suprise cmtu..mmg btol2 rasa tersgt2 la suprise..
*sambil taip,sambil senyum..auwww*

special thanks: to wakaka & him..sbb wat suprise gempak gile..thanks gak sbb sudi datang..maaf la kalau layanan x seberapa..sgt2 bz waktu tu. x sempat nak layan semua :)

them <3



Thursday, March 1, 2012

majlis pernikahan adikku..

assalamualaikum..
annyeong!
lamanye aku x update ape2 dalam blog aku..berhabuk sudah..
*sambil mengemas segala habuk dan sawang yang ada*

alhamdulillah..jumaat yang lpas 24/02/12
selamat sudah adik aku menjadi isteri org yg sah..
selamat juga aku mendapat adik ipar,,hahaha..adik ipar ok..
nasib baik la dalam masa yg sama poli aku cuti mid term..
so aku berada di rumah selama seminggu tuk tolong apa yg patut,,

sah sudah~

muke sedih dalam senyum,sbb geng berjimba aku dah jadi bini org,,pasni berjimba ngn mak je la..

ok~ meyh sini aku nak cerita pasal permulaan majlis.
adik aku akad nikah betul2 lpas asar..
mmg punctual btol pihak lelaki..
btol2 pas asar,dah jemaah kat surau..then bermula la majlis..
aku x sure bape kali akad sbb time tu aku x fokus,,
haha,pe2 pon congrates both of u :)

then selesai dah sume,kami pakat ramai2..
melentak mee sup yg macek2 rewang ni buat..
mmg terbaik la sup dy,sampai bape kali dok suh mira amk sbb meratah lemak tulang daging semua..haha
so,dh nak maghrib sume naik atas la buat pe yg ptt,
sbb pas isyak org surau dtg nak wat tahlil..

sblm tu askar2 aku dah dtg dah,,so lepak je dlm bilik pengantin..
borak2 semua,,lama nye x jmpe..lagi2 nadirah tu,,
sejak bz ngn laki dy,jgn kata batang hidung,gigi pon x nampak dah..

my beloved askar <3

p/s: pada hari tu jugak,aku dapat suprise ok,,pacek cakap dy x dpt dtg la hape la,aku pon x tau bape puluh juta kali dy mintak maaf..oK! yg tu tipu..sampai aku naik lemas,sikit2 sorry..nnti aku citer la dy datang ke x kan..