About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, May 25, 2012

hadapi dgn senyuman..


assalamualaikum..

harap2 harini semua sihat dan dpt menjalani kehidupan harini dgn sempurna..
aku pon cm biasa je,melalui hari2 yg nampak cm sempurna..
tp rasa tu bia la allah je yg tahu..
alhamdulillah,masih lagi mampu bertahan tuk minggu ke 3 dalam kursus 3P MySQL nih..
class nye tersgt la boring..
tp cikgu nye best..x garang,jenis x kesah..
tu pasal suke hati aku ja nak dtg kol bape pon..
kdg3 kol 10 paling lambat kol 11 la..padahal class kol 9!! haha

banyak benda yg dtg sekarang,,
dgn ayah nak kena operation..
nak tinggalkan pacek lagi..
yg x de pon jd ada balik *sensor*
(atas permintaan tuan badan)
tp mana yg bole ignore tu,aku ignore la..
skrg pk nak hdup bahagia je dgn org yg aku syg..

dia dah banyak susah senang ngn aku..
layan kerenah aku,sabar dgn aku..
kalau aku cari mana2 org pon x kan sama ah dgn apa yg aku ada skrg ni..
aku pon tatau la silap kat mana..
makin dekat nak habis ni..makin asik la nak sentap nye pun..
nasib la dpt yg penyabar..aku marah2 ke aku bising2 ke,dy senyap ja..
alhamdulillah,mohon kekal kan perangai cmtu eh? :)

sekali lagi terima kasih pada siapa yg mendoakan kebahagiaan aku..
doa kan hubungan ni kekal..
terima kasih atas doa tu..smoga allah saja yg membalasnye..
kepada rumate tercinta,terima kasih sbb dgr apa yg aku merapu smlm..
happykan aku saat aku tgh down,tgh nangis..
ye! semalam aku tersgt2 la down,,rasa nak gugur je air mata..
sbnarnye masa hantar motor tu pon,mmg dh nak menitik air mata..
sbb tu aku x nak tgok muka pacek..ntah! rasa sgt la sayu smlm tgok muke dy..
mcm x jmpe dah la aihh..

tu dah 1 hal..then ada lagi 1 hal yg tetiba rasa tamparan hebat tuk diri ni..
so smlm tu ada 2 hal lah..
tu pasal rasa kuat x kuat je tu..
nasib mata bengkak pagi tu ja,pas2 pegi class touch up2 dh x nampak dh la mata bengkak..
alhamdulillah,,pagi ni bangun dgn harapan agar semua yg berlalu semalam,hilang dan pegi jauh2..
dan pagi ni aku bangun..aku x nak engat dah apa yg berlaku smlm..
apa yg berlaku,allah dah atur elok..dan aku menghargai "sapa" yg bersama aku skrg..
sbb bukan sng tuk aku,,bkn sng juga tuk dia..

maaf pada sesiapa yg kurang senang dgn entry ni..sekian :)

No comments: