About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, May 19, 2012

untuk apa?

assalamualaikum..
hola readers..
sihat? kalau sihat,alhamdulillah,kalau x sihat pon alhamdulillah juga..
sbb sakit tuh dapat mengurangkan dosa2 kecil kita..

alhamdulillah,sudah 2 minggu class 3P aku berlalu..
dan ada berbaki ag seminggu pas2 exam..pas2 dh merdeka habis..yahoooo!!!

macam biasa la pagi2 pegi class,perkara pertama yg dilakukan adalah..
on komputer,bukak google chrome then tgn ni pantas je klik link facebook..
masukkan email n pasword cm biasa la kan..
ada brapa notification ntah time tuh dan ada 1 friend request..
cer teka sapa? cpt2..sapa dpt aku blnje aiskrim pop..
ok~ x dpt teka kan...
pas2 bukak friend request tuh..darah terus terhenti mengalir *ok tipu*
jantung pon berhenti berdegup *ok tipu lagi*
aku smpai membesar kan mata,kot2 la salah org ke..
nampak pic kat bawah ni..kalau x nampak bia aku bgtau nama fb dia "Ahmad Raihan"
 

then,aku pon trus tweet pika tanye cmne ni?
apa lagi masalah mamat ni..

then pika jawab:kalau boleh jejaskan hubunga dgn adi ta payah

 
*klik tuk tumbesaran*

untuk apa dy muncul skrg setelah 2 tahun dy hilang..
kenapa datang setalah aku bahagia dgn org aku aku syg..
adakah tuk membalas dendam..tak mungkin sbb bukan aku yg tinggalkan ko!
nak stalker? aku dah cukup bahagia dgn apa yg aku miliki skrg..
tuk berbaik? maaf! aku x perlukan org yg sgt ego mcm ko..

karma mungkin?
who's know..
dan semua nye aku serahkan pada yg maha esa..
 DIA lebih mengetahui..

terima kasih yg tak terhingga buat kwn2 yg selalu mendoakan kebahagiaan kami..selalu bersama aku dgr masalah aku tuk perbaiki lagi hubungan ni ke arah kebaikan..bg idea,bg pendapat,susah senang dgn aku..thanks a lot..aku mohon,doa yg baik2 tuk hubungan ni yeh? aminn :)

No comments: