About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, August 17, 2012

doing henna..

yuhuuuu!!!
amacam persiapan raya korang?
everything lengkap dah ke? kalau x lengkap..sempat ag tu nak pegi cari..
aku? biasa2 jew..mcm taun2 yg sudah jugak.. persiapan ala kadar saja..
cume taun ni best dpt duit raya dari adik ipar kot..hihi

ceh! aku bukan nak citer sal duit raya..tp aku nak citer sal aku buat inai..
btw,aku g klang nak cari plazzo..dapat dah plazzo tuh..
jalan pnye jalan pnye jalan.. tetiba bff aku benti kat booth org ukir inai tuh..
dy tnye aku nak buat ke? ahhh~ wet aku dah sengkek beli plazzo..
so,aku mls la nak buat..
dy ckp..jom la buat,aku bayar..aku apa
lagi mengedik ahhh..
aku plak mmg la suke inai2 tgn aku ni..nampak ler kaler2 skit..kalau x pucat je kuku aku..
kalau kat PSIS dlu,pemakaian inai x diharamkan..
tapi masa kat PUO,pemakaian inai diharamkan..ntah hape2 ntah..
nak tgok x corak inai aku?
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaa!!!!
thanks to my bff sbb payung henna ni..
memuahhh!!

No comments: