About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, August 26, 2012

first time berjumpe2 nihhh...

harini dah masuk 8 syawal..
esok semua dah start keje kan?
hihihihi..aku x keje..aku tanam anggur kat rumah..

hari sabtu semalam, aku telah berjumpe dgn 3 org yg sgt2 mmg aku nak jumpe..

sempat pegi 2 open house.. first kat setiawa

ngsa rumah mmber dya.. second baru g umah ayu kat sentul..

meyh sini aku citer 1-1 org2 yg dapat jugak aku jmpe akhir nye *big hugs*




FATIN SYAZANA


kami kenai lama dah,ada la dalam 2 taun lebih gak..lepas aku clash dgn rehan..ntah mcm mana nak dijadikan cerita..engat nak mintak tlg kat dia ni la kan..pas2 terus bole jd kawan baik sampai skrg..dan alhamdulillah..akhirnya allah pertemukan kami juga :)

NURUL EDAYU


yg ayu ni plak,kenai dalam awal taun ni jugak.. kenal dalam facebook jew..sembang pnye sembang rupenye ada link2 ngn kwn2 aku jugak,,yg ni pon,alhamdulillah..tersgt2 la peramah..senang kawan dgn dia..sok lusa dia nak p sarawak dah,,sambung stdy..3 taun lagi la kot bru bole jmpe..insyallah..kalau allah panjangkan umur..


DYA MOHAMMAD


adik syg ni,first aku terperasan dalam group sahabat blogger dalam facebook..so,aku pon bukak la blog beliau..dan aku tertarik nak baca entry pasal kenapa dia pakai niqab tuh..and trus follow kat twitter..memula tu mmg segan nak tegur..tgok dia tegur,seronok sgt kwn dgn dia..tersgt peramah..dah anggap cm adik sendiri..banyak persamaan dan kesukaan sama aku..masa pegi rumah ayu aritu dy ckp 'mcm adik beradik' padahal baru haritu pon jmpe..tp cm dah kenal 10 tahun..

alhamdulillah..syukur sgt2,allah pertemukan aku dgn mereka2 ni..dan aku paling bersyukur sgt allah membuka hati aku untuk berkawan dgn niqabis..mudah2an aku akan menjadi seperti mereka 1 ari nnti..tapi banyak lagi yg perlu aku perbaiki dari dalaman dan luaran..

SALAM AIDILFITRI :)

No comments: