About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, September 2, 2012

pertunangan bff..



010912

awal2 pagi lagi dah bangun sbb excited nak jmpe sume syg2 saya..
lama sgt dah x jmpe,lepas reunion bulan 12 hari tu..so kira2 nak masuk 8 bulan lebih la x jmpe..
so pepagi around kol 10 aku nek KTM sampai ke taman wahyu dan tgu nurul and mira pick up kat sana..

so sampai rumah pika around 12 jugak la..fatin dgn bf dy pon ada jugak..actually mmg nak sarung cincin dalam kol 12 tp keluarga pihak lelaki kemalangan plak ,so delay la..nasib baik la x de apa2..cume kereta je kot rosak..nyawa semua alhamdulillah..sbb tu org kata bertunang ni bnayak dugaan..tp nasib baik pika tu tabah,kalau aku mau dah cm org gile kot..huhu

kami mmg x sempat nak tgok dy sarung cincin sbb nurul n mira rushing nak pegi open house saudara mara plak..dan aku pon trus la balik ke klang :)

to my bff syafiqa : selamat menjadi tunang org..tahniah wokeh..kamu sgt cantik td *suke2* semoga tabah dan kuat menjalani apa jua dugaan yg mendatang lps ni..semoga bahagia hingga ke akhir usia :) love you..


gambar banyak kat nurul
kbai!

1 comment:

Sasha Ghaff said...

tenkiyu sayang. sayang korg semua :)