About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, September 10, 2012

rindu rinduan..

malas bebenor aku nak menaip ha..
x de citer pon sama..aku tatau nak citer hape..
nak tempek gambar je bole..gambar banyak ler..
dan juga lately ni hamboiii..menjadi2 la rindu rinduanya..
start dari PSIS sampai la ke PUO sampai la ke 3P..

meyh aku citer sapa yg aku rindu :-

ni budak kecik a.k.a kezen aku..now ada kat PUO.. masa aku ada masalah besar yg x bape nak besar tp aku je yg sengaja besar2 kan..aku dok melepak seminggu kot dgn dy kat rumah sewa dia..even kami kezen pon x de la every month jmpe kan? x de makne nye.. masa memula cakap ngn kwn2 ni la kezen aku..then depa sume cm blur..ohh..ko ngn nony kezen ke? ptt la cm rapat..ptt la cm ni,ptt la cm tu bla bla bla..haha..ok! btw..i miss u a lot kezen! :)

apa la erti aku hdup di ipoh tu tanpa elle's.. makan sesama..tdo sesama..merapu sesama..berjoget kpop sama2..melalak sesama..wat asgment sesama..apa lagi oii..semua nak sesama la.. ni dah berapa bulan,sejak abs aritu mana de lepak together2 dah,,kalau ada pon korem mesti la x cukup..nak buat cmne..la ni..sume dah bz ngn kejer.. kalau jmpe pon..insyallah kalau dipanjangkan umur jmpe time konvo k :)


geng2 QIP (PUO)
tu la..dlu masa time belajar,sebok nak abis..bila dah abs,sebok nak rindu2..nak belajar balik..
rindu nak dgr perkataan kelas batal!! haha

geng2 SIT (PSIS)

insyallah,ada rezeki bln 12 ni nak buat reunion kot..skali ngn rombongan ke kawen bayah in gava.. :P

geng2 SQL dan semua geng yg amk 3P ensa & comptia A++


tak lupa pada geng meronggeng masa sem 4.. jun & anny nanny..woahhh! yg ni mmg paling rindu..tak leh nak luahkan..ALLAH je yg tau.. :)

lastly rindu kamu..tp 2 tahun yg lepas la tapi..wahahahahha
#kbai!

No comments: