About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, October 21, 2012

ayou ayou ayou


nama sebenar nur zurieka hani..tapi panggil ayou.. anak buah aku yg tersgt2 la keletah+nakal+banyak akal..sampai hari2 ko nak kena jerit..sabar banyak oii..aku ngn budak ni sorang..umur baru 3 tahun..tp dy penye keletah + akal dy tu mcm budak 5 tahun!! cakap langsung x pelat..selalu budak umur 3 tahun ni ckp pon still x paham lagi kan..tp budak ni cakap clean & clear..


aku jaga budak ni mcm anak sendiri,kalau dy ngn aku la..maksudnya kalau aku g umah acak aku ke..or budak ni dtg sini dok ngn aku ke..makan,minum,tdo,mandi,even berak pon maklong ko ni yg basuh tau..
macam 2,3 malam yg lepas kot..ayou webcame dgn uncle an,uncle bob,uncle shah..pas2 dy cm bosan kot ckp ngn uncle an..then dy ckp kat aku 'ayou nak uncle bob la' aku ckp la..uncle bob dah offline..dah tido.. 'owhh..semua uncle dah tdo??' haha!! lawak x?

lagi 1 perangai kalau nak makan ubat..ya ampun!! aku terpaksa jerit opahh!!! baru dy takut..part nak makan ubat..ko tgok la dy buat muke kesian yg ko x sampai hati..haha..
dy kalau makan ubat mesti ada air milo..so aku akan siap kan air milo dy awal2 sebelum nak paksa dy makan ubat..pasrah oiii aku!


aku tulis entry kol 3.40 am ni sbb rindu plak kat ayou ni.. dah 2 ari dy dok ngn makngah fatin dy..kalau dy mai sini..mmg slalu pas pas la ngan makngah dy..tu pon jenuh la pujuk bagai..sbb dy mmg x nak langsung ngn makngah fatin dy..haha..

maklong nak ayou tau yg maklong syg ayou sgt2..jadi anak yg solehah utk keluarga dan agama.. jadi anak yg baik..jadi anak buah maklong yg dgr kata dan comel mcm maklong.. taun depan ayou dah sekolah..maklong x boleh nak bawak ayou lari dok ngn maklong lagi..*nangis maklong ko bila taip entry ni*

#kbai!

No comments: