About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, October 19, 2012

boyfriend

rasa nak lempang x tgok tajuk aku tu..haha
harap bersabar ye..aku bkn nak cerita pasal boyfriend baru ke boyfriend lama..
boyfriend yg dimaksudkan disini adalah teman lelaki or kawan lelaki yg rapat..
sgt rapat,boleh cerita everythings :)

kalau nak ikot sejarah dari kecik..first bestfriend aku pon mmg lelaki..sbb dy jiran bawah rumah aku..so dah tentu2 la kan pergi tadika sama2..sampai la habis sek rendah and sek men kami terpisah sbb dy sek kat kapar je then aku sek kat jeram..pas2 masa aku form 1 tu,aku dah pindah blok lain tp dia still dok blok tu..2 taun pas2 kot bru dy pindah..pindah sebelah blok aku!! jodoh ok..haha! tp now dh x berapa rapat sgt dah,mungkin 2-2 dah besar..but i still call him 'along' dah biasa kot..sbb masa kecik2 dy la pelindung aku..ececeh :)

stop citer sal bebudak..kihkihkih..padahal aku nak citer boyfriend2 aku kat  PSIS ni ha..kat PUO aku x de boyfriend2 ni ha..i mean kat PUO aku x de kawan rapat lelaki..cmne masalah pon aku akan lari kat kwn2 PSIS jugak..masa aku kat PUO dlu bkn x de kwn lelaki PSIS,ada je si aiman tuh..tp tatau kat mana silap sem 5 and 6 kami terptus hubungan :( tp kalau jmpe tu x payah ckp la..asik nak bercakar jew..kira masa aku smbung diploma ni,aiman and botak ni dh diamanahkan tuk menjaga aku..ahahaha..dan masa aku sem 4 tu,mmg mereka jaga aku dgn sgt2 la baik..aku ckp nak makan apa,teringin nak apa,,insyallah akan dipenuhi..cuma masa sem 5 aku ada sikit mslh ngn botak..i admit,that my fault :(  then masa 3P haritu,baru la kira aku rapat balik ngn aiman..so sebulan tu kami guna la dgn sebaiknya..remind balik benda2 yg kami buat masa sem 4 dlu..mcm p vangee..rempit naik moto..haha..ok la sempat mengimbau kenangan kembali..haha!!



selain dari aiman,kat PSIS dlu rapat gak la ngn nawi ni..kira dy la teman aku masa aku meroyan+parkinson sal an dlu...hari2 oii dy kne dgr merapu meraban aku..tu belum masuk kes aku menangis,kes aku nak g beli barang..kes aku bosan..main sambung2 lagu.sampai ada 1 ketika tu,masa aku aku kat ipoh then aku trun KL..pasrah je dy dtg amk aku teman aku semua..bawak aku g danau la..g makan sate la..paham2 la waktu dan keadaan aku time masih x ok..mmg banyak hal pasal an..aku citer kat dy..aku rasa dy pon dah nak muntah hijau dgr citer aku..smpai ke hari ni pon..kalau rasa down aku lebih senang citer and cari dy selain dari aiman..haha.. aku harap,tuhan x temukan ko jodoh dlm masa terdekat ni..nnti sapa nak dgr semua citer merapu aku *kejam x?* kalau nak jmpe jodoh..kne jmpe sesama..wakakaka..

doakan reunion we alls kali ni berjalan dgn lancar,,woaha~ rindu sgt dah ngn geng2 PSIS..aku x kisah nak reunion kat mana pon..yg penting bfday aku sambut okk..keji x?

gambar x de kne mgena ngn entry..

#kbai!




No comments: