About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, October 11, 2012

review shopie magic cream & body butter

ada 2 barang best aku nak review ni..
2 barang best dari shopie..kalau korang nak order..boleh klik kat fb aku sebelah kanan tu ye?




MAGIC CREAM

ni adalah pemerah pipi..tp dy jenis cream punya..
bau dia sangat2 wangi..
pakai sikit je dah pink..x payah la ko nak tonyoh banyak2,kang macam badut pulak..
packing dy yg comel,so ia x memakan ruang beg makeup korang..
kalau nak makeup yg natural..aku akan pakai magic cream ni ja..



STRAWBERRY MILK BODY BUTTER

ni lebih kurang macam losyen..tp dia pekat..dy x de la jenis cair mcm losyen dalam botol tuh..
paling best bau dia macam chwing gum..rasa nak kunyah2 jew..
pakai sebelum tido..confirm rasa tenang je sampai ke pagi..ala2 therapy gitu..
sesuai dengan kulit kering..sapu seluruh badan..mmg semerbak bau strawberry..

btw,ada banyak lagi benda aku nak review tp kdg2 tu bila dah pakai aku lupe plak nak snap picture..aku pon tatau parkinson apa yg mai..keje aku asik nak beli barang makeup ja..nnti ada masa aku review abaout compax powder 2 way cake by silky girl..aku x sempat nak pakai lagi sbb bedak maybellin aku tu ada lagi :)

kbai!!




No comments: