About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, October 27, 2012

tahun terakhir..


hello hello *gaya leehongki nyanyi lagu hello hello*
rasanye x terlambat ag aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepade semua umat islam yg menyambutnya..expecially pada geng2 ELLE's(PUO),datin WANNABE(PSIS),adik angkat yg berada jauh di UK..x sempat2 pon nak webcam sbb aku terlampau sibuk melantak..and x sihat sama..tu yg asik nak membuta je tuh..entry ni pon,aku engat nak taip semalam..tp paham2 la kalau dah start merapu dalam group tu semua kerja jd tergendala..

ni 5 org geng masa PSIS dlu..dan geng meronggeng sampai skrg..alhamdulillah..walaupon sebenarnye banyak dugaan yg berlaku dulu dulu dan dulu..tp dgn izin allah semua settle dah..sume sal cemburu buta ,cm bangang kan? ngn kwn2 baik sndri pon nak jeles x menentu..ok! cerita lama..

meyh sini aku kenalkan sorng..dari kiri tu MIRA,PIKA,NURUL,NINA dan paling comel dan so kebudak2kan adalah EKIN(aku lettew)..ni adalah entry sedih..gelimat aku..sedih la sgt..ye la,,taun depan 3 daripadanya akan jd BINI a.k.a ISTERI org..haha..pasni tinggal la aku berdua ngn nina..tp nina tu bukan betul sgt..dah start jmpe mak mertua bagai..mcm harapan pasni aku tinggal sorng *ya allah,,cepatkan jodoh aku boleh?*

selingan jap..ni part lawak ok.. beberapa hari lepas,,adalah mereka2 ni bgtau tarikh memasing..tetiba mata aku terus tertumpu kat 30.8 (dalam kepala terus teringat harijadi an)
aku: asal ko wat 30.8 pika oii..x de tarikh lain ke?
pika: loq nak buat 6.9..so aku kne pilih tarikh seminggu sebelum tu..asal? ko nak bertunang ke?
aku: mana ada..eh2 silap2..kalau 30hb x pe..jgn 31hb..sbb tu bufday an :( *rasa nak lempang x dgn stetment aku*
nurul: aku x rasa nak lempang,aku rasa nak campak ko dari tingkat 18!!
aku: hahahhahahhaa....

ok! x lawak eh..x pe..bagi aku lawak :)

then semalam..we alls kalau sebelum2 tdo tu akan sempat dlu la sembang2 dlm group dalam whatsap tu kan.. tapi semalam aku,mira n pika je yg ada..nina and nurul dah mimpi g korea kot...
semalam we alls citer macam2 la..tp banyak mira and pika je cerita sal susah senang mereka dgn tunang masing2,aku juz baca dan dalam hati doakan yg terbaik tuk hubungan mereka..
mira citer cmne dy susah dgn salleh naik moto apa sume,kalau salleh tinggalkan dy..tatau nak ckp apa..
aku dlu pon susah gak naik moto..hujan hujan,sakit bontot aku naik moto..tp kne tinggal jugak..haha
lagi x bole nak cakap apa..kdg2 pengorbanan tu,kalau dy sendiri yg rasa baru dy tau..

tp sebenarnya dalam hati sedih sbb kalau jodoh aku ngn an panjang msti hubungan we alls lebih kurang2 pika gak la :)
sedih gak sbb masa2 dgn depa ni la,aku dgn an..ok! juz forget..
mereka pon dah banyak kali pesan ,bg nasihat,bg kekuatan..
insyallah..1 day..i'll do to forget him..,
cuma buat masa skrg biarlah aku hidup atas semua kenangan2 yg indah tu..
dlu,aku ada berjanji ngn diri sndri..kalau ada penganti nama an tu aku terus aku padam dalam hati aku..
penganti ada? dan nama an tu pon aku dah padam..
tp penganti pon cm palat? atau sebenarnye aku yg x kuat?
jawapan ada pada ALLAH :)

and now hanya berdoa dan terus berdoa..mudah2an after mereka,,turn aku plak kan?
who's know.. semua dalam rahsia ALLAH..
dan dalam masa yg ada ni..mudah2an allah permudahkan semua urusan kami bersama..
utk melalui tahun2 akhir bersama..untuk tahun depan mungkin dah x de..sbb dah bertukar status..
dan tahun2 akan dtg mungkin akan lagi bertukar status

p/s: akhir oktober ni we plan nak g desa waterpark..tau x last jmpe sama2 sume aritu masa reunion bln 12 tahun lpas..

gambar x de kne mgena ngn entry..tapi aku rindu :( 

nawi hantar link lagu JIKA..lagu paberet tuhhh *sambil taip entry ni smbil layan*


#kbai!

No comments: