About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, November 27, 2012

inspired by cala qisya

musim2 cuti sekolah ni kan ramai org kawen..
so aku pon turut kawen skali..
sebab,org lain yg kawen..aku yg asik la buat baju..pitam mak aku..

actually,lama dah nak buat baju style cmni..
di sebabkan mak aku malas nak melayan bnde remeh temeh ni..
so aku hantar je la jahit dekat2 dengan kawasan rumah aku ni..
bole la dari x de kan..dan makcik ni je yg amk upah still murah lagi..
apa2 pon tailor aku yang paling hebat op coz la acak aku..second baru mak aku..haha..
*gile kejam pnye anak*

dah lama jatuh cinta jatuh hati dan semua jenis jatuh la dgn design ni..
nak beli rasa mcm x mampu ko..beratus harga nye..
so p tempah kat tailor dpt seakan2 pon jadi ler..





x berapa nak sama..tp ok la ada la rupe nye..bosan gak asik style baju kurung ja..
kain nye jenis lipat kat belakang..senang skit aku nak berlari2..
then tangan juz buh getah je..
cuma baju cm pendek skit..
dah nampak cm kebaya la pulak..

tempah khas mmg untuk kawen abg aiman,,tgok! org lain kawen..aku yg baju baru..
pakej dgn tudung baru skali..
pitam lagi mak aku! haha..


dengan pihak pengantin perempuan..

gambar aku x de ngn pengantin..disebabkan ayah aku bajet2 dy mcm org kuat pengantin..so aku tempek la muka ayah aku dgn penanten..

alhamdulillah,selesai sudah majlis perkahwinan belah laki di kapar,klang..semoga bahagia sampai nafas yg terakhir abg aiman dan kak mira..

tgu next trip,pertunangan bulan januari plak..jeng jeng jeng :)

p/s: disember,wedding kezen aku rahim di ipoh perak..januari wedding ex classmate sijil,bayah..makan nasi minyak and amk berkat org je la..mana nak tau tetiba aura penanten terus melekat ke kan?




cupcake rainbow tu sgt sedap..

#kbai!

Friday, November 23, 2012

jatuh cinta dgn peplum design..

aku kan suke style yg cute2 comel2..sbb aku kan x cute x comel..so dgn harapan kalau pakai baju peplum ala princess kembang2 tu bole terus jadi comel..
maka aku pon search la segala pelusuk cik google tuk mendapatkan rekaan yg comel nak ditunjukkan pada tailor aku..

pic sumber pakcik google

rasa cm baju konvo nak buat design cmni la..ok! dah x seprise..
in shaa allah,baju konvo design by kezen..tgok je la ada ke nan hado kezen aku tuhh..

kalau style baju yg comel2 aku suke refer kat cala Qisya pnye blog..menangis ko tgok design2 baju depa..
sgt cantik..
aku mmg x berkesempatan ag nak pegi butik cala qisya kat shah alam sek 7 tuh..
kena tgu duit ramai baru bole p sana..


design from cala qisya

yg aku tempah kat tailor sebijik ngn design ni..cume dari segi kaler je x berapa nak sama kot..tgok la cmne baju nye jadi ke x kan.. sesuai ke baju ni ngn bdan aku yg mengembang ni..kang nampak cm org pregnen plak..hahaha..lantak la..kesah? jnji aku ada baju ni..kau ada? 

Wednesday, November 21, 2012

wedding along+gunung lang+birthday gemok..

jumaat lepas 16hb november selamat sudah along a.k.a abg aiman melafazkan akad dan sah menjadi suami kpada kak mira *asal mcm tunggang langgang ayat aku nihhh*

berkonvoi sebanyak 5 ke 6 buah kereta,aku x hengat ke dari KAPAR ke KUALA KANGSAR,PERAK..gerak dalam kol 9 pagi cmtu then sampai dalam kol 12.30 tgh ari..
so sementara yg laki2 ni p solat jumaat,we alls lepak2 kat homestay dlu lunch sume,solat zohor,mandi,siap2 makeup sume sbb kol 3 dah nak ke masjid..




dengan sekali lafaz je okek,alhamdulillah..selamat sudah diijabkabulkan..mmg hebat la abg aiman!! ok,abs sume part di masjid so terus ke rumah pengantin pompuan tuk pembatalan air semayang..rumah pengantin betul2 kat belakang masjid,so jalan kaki sudah..

                                   
pembatalan air sembahyang..


ni part yang paling best,makan!! mmg best giler ko hi tea dy..ada mcm2 jenis kek..ada lasagna,mihun sup,mee goreng..sago dan paling best durian dari dusun..terbaik dari ladang..mmg sedap giler ah..makan sampai panas badan aku,,hamikkk kau!


perut dah kenyang,masuk bilik pengantin,melaram dalam bilik pengantin plak..biasa la tuh,amik berkat..sbb terlebih amik berkat tu yg x kawen2 ag smpai skrg tuh..haha..lepas selesai semua,balik homestay rehat2 semua dan malam ada majlis tahlil plak lepas isyak..tp we alls pegi makan saja..and menu pada malam tu..kurma daging,ikan masak sambal..sayur kacang panjang,acar..perghhhh..minum plak teh tarik..pas2 jgn la tanye kenapa aku x leh tdo malam tu sbb mengah!

keesokan harinya SABTU,17 NOVERMBER 2012

pagi2 ag cik omar dah memekak kat bawah tu,stress aku!! dan pagi2 jugak1 rumah dah bau durian,sebab belah sana pagi2 ag dah hantar 3 bakul durian..bukan 1 bukan 2 tp 3 bakul ok!! azab ko..makan sampai muntah..aku pagi2 ngadap bnde tu dulu..pas2 azab la ko panas 1 badan..siap bukak2 sume durian tu masuk dalam plastik tapau bawak balik ag..

kol 12 tgh ari semua dah siap2 ke rumah pengantin perempuan tuk majlis persandingan plak..pengantin pakai kaler merah makngah..cntik btol kaler merahnye..

                                             

              

aku mcm biasa la yg sentiasa over,nasib baik still muat ag baju konvo aku 2 taun yg lepas..haha..

juz berarak je..x de sanding tepung tawar bagai..aku mmg suke gile tgok wedding sebegini..tudung labuh tutup dada,pengantin laki x pakai inai,tak de sanding2..duduk pelamin hanya tuk tangkap gambar dan sedara mara tgok sahaja..tak de tepung tawar bagai..dan paling best..part makan mmg tiptop start hari first lagi we alls kat kuala kangsar tuhh..

ucapan aku:

SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT ABG AIMAN DAN KAK MIRA
SEMOGA BAHAGIA HINGGA NAFAS YG TERAKHIR

lepas je abs sume,masing2 berpecah..cik omar balik kapar,sedara mara dy balik seremban and aku singgah ipoh jap jmpe pak ngah aku..tp we alls sempat ag berjimba2 g gunung lang..
    


kami pegi 1kereta ja..aku,gemok,ari,mira,zahidah ngn 2 org anak buah aku..



punye la lama aku mengiyau2 nak naik boat kat gunung lang ni,akhirnye dapat gak..harap je belajar setaun stgah kat ipoh..gunung lang pon x jejak2..

20 NOVEMBER 2012

HAPPY BIRTHDAY YG KE 21 GEMOK,MAY ALLAH BLESS U ALWAYS..



P/S: minggu ni sampai minggu depan bz giler ngn wedding..and mood nak update blog ke laut..haha..jaga diri jaga iman jaga hati..

#kbai!






Tuesday, November 13, 2012

review : produk maybelline,siklygirl,tony moly

hye u alls!! lama gile aku x update pasal review2 produk yg aku beli nih..aku nak update tp tu la,kadang2 bertangguh..banyak update citer merapu meraban jew..ok! harini aku nak review produk SILKY GIRL silky white BB 2-way powder + foudation,maybelline BB cream clear smooth,maybelline lipstik(loving red) and tony moly..

first aku nak cerita sal bedak compak ni..apa yg best sal bedak ni dy 2 way cake and skali dgn foundation..so x yah ko nak taruk foundation tebal2..sbb bedak ni mmg dah ada foundation..keduanya bila aku berpeluh hebat pon bedak nye still lagi kat muka..x de la cepat cair..long wearing la kiranya..bila sapu rasa terletak je kat muka..sebelum ni aku ada jugak la pakai bedak dari silky girl tp bg aku ni yg paling best..dan nak di compare dgn bedak maybelline all shine yg sebelum ni aku pakai..aku recommand yg ni la..sbb aku x pakai banyak2 pon bedak nye..juz dap2 je ke muka :)

                                                  

ni paberet produk muka aku..kalau x de bnde ni rasa cm urgh!! x nak keluar rumah..aku mmg x de tukar yg lain..haritu ada jugak terbeli bb cream silky girl sbb ada offer kot time tu..tp mmg x kena langsung dgn muka aku..sbb bercabuk kalau aku pakai..kalau x nak bercabuk,aku terpaksa apply krim muka dlu bru pakai bb silky tu,,so kne wat keje 2 kali dan jd tebal lah..x selesa la kulit muka aku..bb cream maybelline ni dapat tutup segala kecacatan kat kulit muka..cm parut ke,kulit x sekata ke..cuma eye bag tu kne la letak conceler skit.. 


sebelum ni aku ada review tony moly lip tint kan..ni aku nak review 1 lagi produk tony moly,kalau sapa yg tatau,produk tony moly ni made in KOREA..mcm x biasa plak,aku kalau dgr produk dari korea harus lah mencuba..felling2 akan jadi cantik cm jessica SNSD..wakakakka..actually lip ni pika bagi..thanks pika..mmg suke sgt2..bau grape mmg rasa nak makan bekas tu tp rasa x de la grape..hehe..di datangkan dalam 3 kaler dan perisa iaitu grape,apple and strawberry..


contoh bila pakai kat bibir aku *bibir angelina jolie*
gambar x memuaskan sbb pakai blekberi ja..


next review,lipstik color sensational maybelline kod loving red..ni pon aku x beli..nurul bagi sbb merah sgt dy kata..so dy x pakai..aku plak mmg suke bibir merah makngah..so mmg dy lemparkan kat aku la..kaler merah dy biasa ja..x bole lawan kaler merah in2it..tu lipstik kaler merah yang paling aku suka..dah org bagi kan..pakai je la :)


ni aku pakai lipstik dari in2it..merah dy cantik sgt..sbb terang..


creambath treatment rejoice ni aku x try lagi..so x leh nak bg komen..first time saja try rejoice plak,,curang dgn sunsilk jap..sbb ada offer td,,tu aku rembat..




ni la hasilnye memakai bedak dan bb cream tersebut..

#kbai

Monday, November 12, 2012

berjumpa+bergaduh

annyeong!!

sebenarnye nak sambung part pergi jumpa sayang2 jumaat yg lepas kat selayang..
plan nak gerak kol 9 kengkononye sbb nurul turun dari bukit tinggi around kol 11 cmtuh..
pas2 nurul kol2 suruh bangun..pagi2 ag dah memekak..
pas2 dy msg kata lewat skit,dalam kol 12 baru dy turun dari bukit tinggi..so aku pon tarik selimut and sambung zzzzzzz..haha!!
btw,nurul ada kursus apa jadah ntah kat bukit tinggi tu..kira hari jumaat tuh abs dah la..
so pom pang pom pang dalam kol 12 lebih jugak aku gerak dari rumah..


muka eksited nak redah naik bas + KTM..

so tengah2 hari tu meredah la aku naik bas dari umah sampai ke klang..
then dari klang sampai la ke taman wahyu..and nurul and pika pickup kat situ..
kira sampai kat KTM taman wahyu tu dalam kol 3 lebih nak dekat2 kol 4 kot..
then balik rumah nurul jap..bg nurul rest mandi2 apa semua(hoiii..ni pon nak update ke?)
and pas2 berdesup terus ke festival city nak cari barang and cuci2 mata dan tujuan utama melantak..


sementara nak alas perut,kami makan je la tako tao dulu dgn each a cup kongsi 3 org.. memandangkan sume perut asda saka,,mmg la rasa x cukup..tapi pikir lepas ni nak makan ayam penyet..kira ok la nak buat2 alas perut kan..kang kenyang sapa plak nak abs kan ayam2 penyet aku tuhh.. kali ni we alls try tako tao octupus and prawn..not bad ah..sedap gak kot..aku slalu nye slalu makan chicken & cheese ja..

jalan2 la dalam festival city tu sampai la kol 7.50 cmtuh..pas2 terus bergegas amik mira kat tempat keje dy plak kat MBSB then terus terus terus ke misi utama kita iaitu AYAM PENYET!!!!


jangan tanya kenapa meriah gile makanan kiteorg,makan 4 org je tau,,tp hidangan 5..perut saka semuanya..mmg x boleh nak buat apa la..apa2 pon,mmg gile puas aku makan..ni time aku tangkap pic ni pon,nurul dah makan laju2..dasar perut saka..nasib baik pika baik hati amikkan pic aku kan? 

memandangkan nurul masyuk kot haritu..dy telah merelakan diri dy untuk open karaoke kat wangsa maju x silap aku..RM48 tuk 2 jam..tempat karok dy pon not bad..sangat cntik kot,,ada 2 tingkat gitu..




time ni ngah tgu nurul bayar..so we alls berposing la dulu..


hangen btol depa ngn aku..org nak nyanyi aku nak amik gambar..tp bila aku hala kamera sume dok menyengeh x hengat..lama gila dah x karok sama2..last aritu pon kat sg besar taim konvo sijil taun 2010..lama kan lama kan?


habis karok dalam kol 12,drive thru mekdi..masing2 perut saka..nak buat cmne..asik nak melapo je kejenya..
then anta mira,aku nurul and pika terus balik umah pika then zzzzz.....sbb terlampau letih sgt..dalam kereta pon dah dok pikir bantal bantal..tp padahal aku ngn pika tdo kol 6 kot bersembang sal masa2 lalu..sal kenangan2..juz nurul jer yg dah sampai korea+berdengkur,,

next day..

besok harinya kami bertiga je la,aku nurul pika g umah makcik pika makan,,ada kenduri doa selamat
then after that aku ngn nurul terus ke jalan TAR..
misi mencari TUDUNG!!


before meredah jalan TAR..berposing dalam kereta dulu..lama jugak we alls x dating berdua nihhh..jalan TAR masa kiteorg p tu..cuaca x beberapa nak ok,,kejap2 hujan.,nnti ok balik nnti ok balik dan tu adalah 1 kenangan yg manis kot,sbb meredah hujan sesama..owhhh~ sweet!! puiii


shopping2..aku window shopping saja :)


 hasil rembatan kiteorg..aku pnye barang tudung 3 lai jekk,,selebihnye nurul pnye..

cukup suda 2 hari aku bersama mereka yg tersayang..haha..sgt seronok,lama sgt dah x rasa saat2 cmni..insyallah..ada rezeki next plan DESA WATERPARK :)

#kbai!

Sunday, November 11, 2012

Halalfest Selangor 2012


alhamdulillah..harini rasanya 1 hari berkampung di MASJID ASY-SYARIF,PEKAN MERU dan besok insyallah,andai diberi kesihatan dan umur yg panjang akan pergi lagi untuk mendengar ceramah dari USTAZ AZHAR IDRUS..


petang tadi kol 2.15 start majlis nye tapi kol 2.30 baru sampai..hihi..so majlis dah bermula..bual santai bercerita tentang 'WANITA'..dan alhamdulillah cuaca pada petang tu pon sgt2 la redup dan x hujan..subhanallah,,tenang sangat rasa bila berada di sekitar rumah allah..

kat sini aku nak petik 1 kata2 kak diana amir 'kita slalu cakap syg ayah syg mak..tapi kenapa kita x tutup aurat,kita bagi mereka tanggung dosa kita'.. aku nak bercakap pasal aurat pon,aku ni bukanlah baik sgt..aku sendiri pon masih banyak perlu baiki kelemahan diri..dan apa2 pon bak kata kak diana amir..kalau kita asik nak pikir kata org sampai bila2 x kan abs..

dan actually,aku menitiskan air mata jugak dgr cerita diana amir ni..dia dari seorang yg memang bertudung dan x bertudung bila berada di university..dan aku sendiri pon merasai pengalaman tu..so aku x nak judge apa2 sbb kita semua manusaia yg x pernah lepas dari kesilapan dan juga x lepas dari godaan syaitan..kita sama2 doa semoga ALLAH terus tetap hidayah yg diberi olehnya..


ustazah ros izanuri..seorang lecturer jugak(kalau x silap aku)..banyak sgt memberi pendapat,ceramah tentang apa itu wanita..wanita adalah seorang yang hebat..seorang yg sgt tabah hatinya..

                                                       
kak elly,ustazah pilihan..pengacara majlis petang tu :)


dan dan dan memula tu mcm tgok je dari jauh..'eh2..macam kenal..tp aku takut salah org..so aku pon selumber je la cuit..wani kan? then wani ckp,akk!! terus salam peluk2 cium sume..mmg sgt2 x sangka jumpa budak kecik ni ha..tu la nak dikatakan jodoh pertemuan ditangan allah..padahal dah lama chat dalam fb nak jmpe nak jmpe.siap aku pegi ipoh x de pon jmpe2 nye..aleh2 jumpe kat rumah allah..sampai menitis air mata dy ko! terharu mungkin :)

lepas settle dah bergambar,melepaskan rindu semua..solat dan makan!!

saja je lepak2 makan dulu then baru balik..


nasi ayam+ laksa = kenyang!!

btw,malam pegi lagi..makan sate kajang plak..



P/S: 11/11/12(harini la kan)ada ustaz UAI kat masjid meru..jom reramai mengimarahkan masjid :) ada kump mestica ok!


fav picture:
.
.
.
.
.
.
.
.

saja nak merasa pakai..jgn ada kontroversi plak nnti..banyak lagi aku kena perbaiki diri kalau nak pakai cmni..banyak bnde nak kne ubah..mohon doakan yg terbaik :)

ok! jaga iman,jaga diri,jaga hati

#kbai!

Saturday, November 10, 2012

keMENGIDAMan

hye u alls!! lama sgt aku bercuti..dari KL-IPOH ko! and now,alhamdulillah sudah berada di home sweet home.. kalau nak cerita2 semua benda kena part by part la..banyak kot yg berlaku..tettt!
tp untuk entry kali ni aku nak cerita bab makan!! sebab tujuan aku pergi jumpe kawan2 aku pon mmg tujuan utama kami nak makan selain daripada melepaskan rindu :)


1.Tako Tao

actually,x de dalam senarai pon nak makan tako tao ni..padahal b4 that dah sampai gerai beger bakar kot..tp bila tanye bukak kol berapa..abg tu kata bukak kol 7 tp dah bole order,so terus tgok jam..sbb nak rushing amik mira kol 8.kalau order kol 7 kol berapa nak siap..sebelum kami pon dah berderet org kot..so terpaksa la we alls pendamkan je la hasrat tu..tu yg terus ke festival city..then makan yg ringan2 nak alas perut je dulu sblm nak makan nasi..


2. Ayam Penyet

Terus lapa aku tgok pic nih! ayam penyet ni bukan ayam penyet AP ke Best ke..ni ayam penyet kat kedai biasa je..tp ayam dy nala pnye besaq..mmg puas hati la dan murah..set ayam tu dgn air teh o ais limau baru RM7.30..murah la kan? makan sampai nak muntah balik..location GOMBAK ;)



3. Spice and Ice MEKDI

pas kiteorg dah abs karaoke,perut ni biasa la mana pnh kenyang..so aku la tu bg cadangan..spice and ice pon sedap ni..sbb dari haritu aku nak mc float mc float..so kwn2 aku ni layan kan je la,,then terus pegi drive thru je,,order 2 bbq mcshaker and 1 set spice and ice so melantak je la dalam kereta sbb dah x sanggup nak berenti makan memandangkan muke masing2 dah bole nak bg kaki..hahaha..sbb dah abs lunyai..

habis dah sesi melantak bersama kawan2 kat KL..then hari ahad pagi aku terus shoot ke Ipoh..

masa kat ipoh,aku x dpt la nak tangkap pic2 makanan sbb memory aku serupa haram!! haha

4. Lengkong susu

bila dapat balik ipoh,benda yg sgt2 aku teringin adalah lengkong susu kedai MEK tuh..mmg aku x kan lepaskan kalau aku dapat balik ipoh..so ari ahad tu,dapat la aku melepaskan mengidam aku..akhirnye!! dapat gak :)

5.burger daging cheese

teringin nak makan nice burger..tp pegi2 nice burger dah tutup..dah tu pegi mencari beger kol 2.30 pagi mmg tutup la..sudahnye pegi je la beli kat gerai hijau tu..ok la dari x de..

6. ikan keli masak lemak + paru goreng sambal

masa aku sem 4 kat PUO dulu,aku dok sari 11..pas2 dekat ngn umah aku ni,ada 1 rumah tp cm kedai la..ada jual lauk2 tuk student..masa aku sem 4 dulu,mmg slalu la balik class je mst beli makanan kat situ,dan menu paberet aku op coz la ikan keli nye..sedap weyh!!

special thanks to aiman sbb belanja makan sepanjang aku berada di ipoh,may allah bless u always :)

next story,nnti aku citer aku kat KL jmpe kwn2 aku eh..sal kat ipoh..ada cerita tp x nak cerita la..bia je la kan? next entry ok? :)





muka happy nak jmpe kawan2 jumaat lepas pnye gambar ni..
(muka so pucat sbb x pakai eyeliner)

#kbai!





Friday, November 2, 2012

tips nak ceria

org tgok aku ni mmg la huha huha sepanjang masa..mcm x de masalah..
ye la..kalau ada masalah pon x kan la ko nak meratapi kan..
menangis x kan menyelesaikan masalah..bunuh diri lagi la..ko masuk neraka terus ko tau!!

gile apa aku x de masalah..tp badan aku makin lama makin membuntal,,tu nama nye hidup ok la tu..
ni tips aku la..nak ikot,ikot..x nak sudah..kesah? haha

1.selalu berada dgn semua yg tersayang

maksud disini,keluarga dan kawan2 korang..aku x nafikan selama aku hidup ni,saat yg paling mengembirakan bila dgn kwn2..kita bole buat everything,bole ckap everything..dan percaya x,kwn2 jugak yg sanggup dengar semua cerita ko walaupon citer tu dh ulang2..

2.buat semua bnde yg ko suka..

contoh cm baking cake ke,menjahit ke..bila ko dpt siap kan sesuatu bnde tu ko akan rasa keseronokan yg tak terhingga..

3.ubah penampilan diri

kalau selama ni,ko suka pakai baju kaler hitam je..cube tukar baju kaler2 plak..tukar corak tudung,tukar style tudung..kalau selama ni muke pucat x makeup..cuba blajar conteng2 muka bagi nampak berseri skit..x payah la over cm opera cina..

4. tgok la citer2 yg wat ko ketawa cm org gila..

dah tau mood x ok..x payah la nak pasang citer sedih2 lagu jiwang2..cuba tgok running man ke..sorry! aku peminat korea..haha..pasang lagu roly poly ke lovey dovey ke then menari la depan laptop sorng2..x pon ko heret kawan2 ko skali..selain tu bole gak bersenam..dpt mengeluarkan peluh..(ni cara kalau ko duk umah sewa dgn kwn2)


5.dan yg last skali,jgn la nak dok ingat semua kisah2 sedih ko tu..hidup ni bukan nak meratapi kesedihan,kekalahan,kekecewaan..apa yg terjadi allah dah tulis..so sudah tentu perancangan allah lagi hebat bukan? pasrah + redha kerana allah akan mengantikan sesuatu dgn lebih baik..



tips nak cantik cam aku?
SENYUMMMMMMM  jew..sampai org ckp..'ko ni dah kenapa'

#kbai!

Thursday, November 1, 2012

perjanjian..



kemain ag susah nak kumpul kelima2 org dalam group tu nak wat perjanjian/ikrar ni..

dah bertahun2 berkawan bru arini nak wat perjanjian..kahkahkah..so harini 31/10/2012 kami berlima sudah berjanji akan susah senang bersama dan akan bersahabat hingga ke syurga..insyallah..amin..
aku sayang kelima2 makcik ni lillahi taala :)

alhamdulillah start januari 2008 sampai sekarang dah november 2012..start dari sama2 amik sijil sampai la diploma,sampai la dah bekerja pon..bermacam2 dugaan dan cabaran yg dilalui dalam persahabatan ni..terpisah jauh..bergado,merajuk2 tapi ukhuwah tu still x putus..

ok! entry ni aku nak letakkan semua jnji ikrar sumpah setia korang..
harap2 andai 1 ari nnti bile ada dugaan yg dtg..kita x kan pernah give up..
biar susah senang,menangis ketawa kita sama2 mcm zaman sijil dlu..
andai 1 hari nnti semua dah ada family masing2 pon..


ni dari blackberry 9300 aku..


ni dari NOTE nurul

andai u alls baca la entry aku ni kan..aku nak korang tau..yg aku tersgt la syg kan persahabatan ni..bagi aku persahabatan ni x de galang gantinya..sbb korng banyak susah payah ngn aku,jatuh bangun aku..suka ketawa dgn aku..dari sijil sampai diploma..andai 1 hari terpisah,biarlah ajal maut je yg memisahkan kita bukan sebab benda2 yg x sepatutnya..terima kasih atas segala suka dan duka selama 4 tahun kita berkawan..semua kenangan indah dan pahit akan tersemat dalam hati ni sampai bila2..terima kasih juga kerana sudi menjadi sahabat aku sampai hari ni,terima semua kelemahan dan kekurangan diri aku..bersabar dgn semua kerenah aku walaupon rasa nak cmpak aku dari tingkat 14!! haha *lap air mata*

#kbai!