About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, November 1, 2012

perjanjian..



kemain ag susah nak kumpul kelima2 org dalam group tu nak wat perjanjian/ikrar ni..

dah bertahun2 berkawan bru arini nak wat perjanjian..kahkahkah..so harini 31/10/2012 kami berlima sudah berjanji akan susah senang bersama dan akan bersahabat hingga ke syurga..insyallah..amin..
aku sayang kelima2 makcik ni lillahi taala :)

alhamdulillah start januari 2008 sampai sekarang dah november 2012..start dari sama2 amik sijil sampai la diploma,sampai la dah bekerja pon..bermacam2 dugaan dan cabaran yg dilalui dalam persahabatan ni..terpisah jauh..bergado,merajuk2 tapi ukhuwah tu still x putus..

ok! entry ni aku nak letakkan semua jnji ikrar sumpah setia korang..
harap2 andai 1 ari nnti bile ada dugaan yg dtg..kita x kan pernah give up..
biar susah senang,menangis ketawa kita sama2 mcm zaman sijil dlu..
andai 1 hari nnti semua dah ada family masing2 pon..


ni dari blackberry 9300 aku..


ni dari NOTE nurul

andai u alls baca la entry aku ni kan..aku nak korang tau..yg aku tersgt la syg kan persahabatan ni..bagi aku persahabatan ni x de galang gantinya..sbb korng banyak susah payah ngn aku,jatuh bangun aku..suka ketawa dgn aku..dari sijil sampai diploma..andai 1 hari terpisah,biarlah ajal maut je yg memisahkan kita bukan sebab benda2 yg x sepatutnya..terima kasih atas segala suka dan duka selama 4 tahun kita berkawan..semua kenangan indah dan pahit akan tersemat dalam hati ni sampai bila2..terima kasih juga kerana sudi menjadi sahabat aku sampai hari ni,terima semua kelemahan dan kekurangan diri aku..bersabar dgn semua kerenah aku walaupon rasa nak cmpak aku dari tingkat 14!! haha *lap air mata*

#kbai!

No comments: