About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, December 5, 2012

i-city,shah alam..

dah masuk bulan disember..
so,counting the days :)
sudah penghujung rupa nya tahun 2012..

ni entry 2 minggu lpas yg x sempat2 aku nak update sbb semua gambar ada dalam handpone adik aku..
so nak menunggu dy transfer,mmg azab la kan..
ni kira kali pertama aku jejak kaki ke i-city setelah i-city tu berubah..
sebelum ni penah je p..tapi masa yg parking x payah bayar tu..
masa tu x de apa2 pon lagi..takat ada lampu la...
bila start parking dah berbayar..mmg x ler aku nak masuk dah..
ye lar..parking pon dah rm10..kalau terus dapat parking depan tu x pe gak..
ni ko nak kne menapak jugak..so mcm x berbaloiii..

kali ni aku pegi dgn adik,adik ipar dan sepupu cekonet2 aku tuhh..


first,kite org naik ni..apa nama ntah benda ni..pirate kot..mcm sampan yg berayun tu..dulu pernah naik sekali kat genting..tu ag tinggi..ni x tinggi sgt..so x mencabar..sepupu aku yg 2 org tu..siap bole gelak2 ag..aku mcm biasa la..x mencabar pon still menjerit x hengat.. kalau mmber RM4(SORANG) kalau x member RM5(SORANG)



ni pon aku tatau apa ntah nama nye..naik sbb nak bawak budak kecik tu je pusing..harga sama gak rm4 sorang tuk member..rm5 for non member..


pic gegar sbb adik aku yg snap..hahah..permainan ni drive sndri..so ko paham2 ler kalau dah naik ngn budak kecik tu..sume bnde dy nak handle..gasak ko la dikkk..tp msalahnye aku yg jerit2..geram aku..sume bnde dy nak langgar nye..


last permainan..kuda bergerak ni ha..aku x de la main..budak kecik sorang tu je yg main..so aku tunggukan aje kat luar tu ha..

banyak jugak la permainan nye..masalahanye duit ko pon nak kena banyak la kan..ni je yg termampu we alls main..tu pon topup rm60..habis..tinggal berapa ringgit je ntah..dah tu x reti2 nak balik.. duit dah habis...





kali ni aku x jelajah pon tgok2 lampu..so mana part yg we alls lalu je la,we alls bergambar..

last pic,


#kbai!


1 comment:

ketikketok said...

Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS