About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, December 8, 2012

rasa nak lompat mencecah langit..


ya allah ya allah!!
baru semalam je bercakap dengan diri sendiri..birthday tahun ni ada suprise ag x mcm tahun lpas..
kan tahun lepas aku sambut birthday dgn ex2 PSIS masa reunion haritu..
and lagi 1 sambut dgn mmber PUO skali dengan birthday nina haritu jugak..haha
so aku expect tahun ni mmg x de apa2 seprise or celebration birthday for me..

and td..saja je dok pm my bff najwa,saja nak sembang2,,niat sebenarnye nak ajak p cari big apple..

aku: aku mengidam la nak makan big apple..
najwa: ko nak ke? nnti kite balik keje kita singgah rumah ko hantar big apple..
aku: hoiiiii..x payah la susah2..x payah la..
najwa: mana de susah..skali jalan la..
aku: ala..x payah la aku main2 je pon..
najwa: ko nak ke x nak..
aku:suka hati ko la..grrrrr!!! tp x yah beli banyak2
najwa: so suke perisa apa..
aku: aku nak ada kacang,white choclate..

banyak giler cengkadak aku,siap order nak white choclate lagi ko...
dah la kawan aku dari shah alam naik moto,bole singgah rumah aku bawak big apple..bayangkan..bayangkan!!
serius terharu nak nangis aku..

and aku langsung x expect nak dapat hadiah birthday siap dapat kek sepotong lagi..
mmg aku engat kawan aku nak hantar big apple je..
ya allah..rasa sgt bertuah mempunyai kawan since sek menengah slalu susah senang dgn aku..
bila aku x de duit dy bg duit..
bila keluar dy belanja..bila aku teringin nak makan sesuatu dy msti akan usahakan..

aku bersyukur ya allah..mungkin sekarang aku belum ditemukan lagi dgn mana2 someone lelaki..tapi aku sgt2 bersyukur di kelilingi dgn kwn2 yg sgt2 baik..kwn2 SAMJ,PSIS and PUO...

hadiah nye disuruh bukak on birthday..so hari rabu ni 12/12/12.. in shaa allah, baru la dapat tau apa isi nye..to my bff..thanks a lot dear!! tak terluah perkataan aku nak ucap..hihihiihi

p/s: ada seprise x agak2 on birthday ni..tarikh dah cantik..kot2 ada org melamar mungkin..*berangan*

#kbai!

2 comments:

Nurul Akmal Ahmad said...

wah cantik la 12.12.12...
st g ade la yg msuk minang tu..huhu

ekin said...

masa dulu2..berangan tarikh ni nak buat tarikh tunang...tapi x pe..tarikh lahir pon kiran cntik la tu..