About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, December 17, 2012

"Year End Giveaway By Cik Bunny"

lama suda aku x join giveaway bagai ni..
tp sbb cik bunny sendiri dah invite..so aku dgn berbesar hati join la GA ni..
mana nak tau rezeki iolls kan..hihi



*klik banner utk ke GA cik bunny*

How To Join:
  1. Terjah 3 page ni sampai loading habis: http://bit.ly/SUpGLG , http://bit.ly/TRwAlRdan http://bit.ly/UqoahI
  2. Follow blog ni dan my blogshop.
  3. like facebook fanpage InspireBunny [dot] Blogspot , Bunny Inspired dan subscribe my fb acc.
  4. Buat entry bertajuk "Year End Giveaway By Cik Bunny" , letak banner giveaway dan link entry giveaway ni dalam entry korang. COPY BANNER DI SINI.
  5. tinggalkan LINK ENTRY GIVEAWAY ni di bahagian komen blog ni. Kat tempat lain tidak diterima. Pastikan betul betul patuhi semua syarat diatas. Jika tidak, bukan sahaja kemenangan ditarik balik malah terlepas update penting giveaway ni (tak tanggung =p)  
  6. Jika ada twitter dan ig, Follow my twitter: https://twitter.com/InspireBunny dan instagram:http://instagram.com/inspirebunny (atau twitter/instagram: @inspirebunny).
    jangan lupa share this giveaway sebab Cik Bunny nak bagi hadiah online kalendar Hello Blogger 2013 kepada semua peserta yang dah join ga ni sebagai tanda penghargaan (sekiranya ga ni terima lebih dari 100 penyertaan).

    jom join ramai2..mana nak tau rezeki u alls..

    #kbai

    2 comments:

    cikgu Naman said...

    Goodluck!

    Jom join lucky draw , ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

    Cik Fie said...

    dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html