About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, March 1, 2012

majlis pernikahan adikku..

assalamualaikum..
annyeong!
lamanye aku x update ape2 dalam blog aku..berhabuk sudah..
*sambil mengemas segala habuk dan sawang yang ada*

alhamdulillah..jumaat yang lpas 24/02/12
selamat sudah adik aku menjadi isteri org yg sah..
selamat juga aku mendapat adik ipar,,hahaha..adik ipar ok..
nasib baik la dalam masa yg sama poli aku cuti mid term..
so aku berada di rumah selama seminggu tuk tolong apa yg patut,,

sah sudah~

muke sedih dalam senyum,sbb geng berjimba aku dah jadi bini org,,pasni berjimba ngn mak je la..

ok~ meyh sini aku nak cerita pasal permulaan majlis.
adik aku akad nikah betul2 lpas asar..
mmg punctual btol pihak lelaki..
btol2 pas asar,dah jemaah kat surau..then bermula la majlis..
aku x sure bape kali akad sbb time tu aku x fokus,,
haha,pe2 pon congrates both of u :)

then selesai dah sume,kami pakat ramai2..
melentak mee sup yg macek2 rewang ni buat..
mmg terbaik la sup dy,sampai bape kali dok suh mira amk sbb meratah lemak tulang daging semua..haha
so,dh nak maghrib sume naik atas la buat pe yg ptt,
sbb pas isyak org surau dtg nak wat tahlil..

sblm tu askar2 aku dah dtg dah,,so lepak je dlm bilik pengantin..
borak2 semua,,lama nye x jmpe..lagi2 nadirah tu,,
sejak bz ngn laki dy,jgn kata batang hidung,gigi pon x nampak dah..

my beloved askar <3

p/s: pada hari tu jugak,aku dapat suprise ok,,pacek cakap dy x dpt dtg la hape la,aku pon x tau bape puluh juta kali dy mintak maaf..oK! yg tu tipu..sampai aku naik lemas,sikit2 sorry..nnti aku citer la dy datang ke x kan..