About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, March 11, 2012

continue story : i got suprise!



assalamualaikum..

nak sambung cerita pasal majlis perkahwinan adik aku..
*sgt bz,ni baru sempat update*

selain family dan sanak saudara yg memeriahkan majlis tu,aku nak juga semua yg tersayang bersama2 aku meraikan hari bahagia adik aku tu..haha
2 hari sebelum wedding tu,ada la text fadil..tp dia cakap dia x dpt pergi..
mst la rasa kecewa kan? plan kata nak pergi pas2 x jadi pegi plak..

adi plak sok nak wedding tu dy ckp,dy x dpt pergi..maybe next time je la jmpe family aku..
aku bukan apa la kan,mls ah nak berharap bagai,,ko nak dtg,dtg x nak dtg dah..
*ececehh..mulut je ckp cm tu,hatii??tetttt~*

pas2 ptg tym akad nikah tu,,mun plak bbm ckp,fadil n adi tak pegi..
so mira n mun nak nek bas pagi sabtu..
so aku x bg la kan,,susah kan depa..ahad nak kena balik ipoh plak..
then mun ckp x pe,nnti bbm later..,
wooo~ time tu rasa nak nangis kot. tp di sebabkan ramai org pada waktu tu wat kental je la..

masa adik aku akad nikah tu,aku nangis de 2 sbb..first sbb adik aku dh x leh nak jd geng aku..and kedua sbb kwn2 x jd dtg.. :(
pas2 dalam masa yg sama kan bbm ngn adi,dy plak x abs2 say sorry bagai sbb x dpt dtg..lg la aku stress..nasib la kan kalau kena hambur ngn aku time 2 <3

after nikah,malam sebelum tahlil tu,askar2 aku dtg..
trus turun bawah lari2 pg kat depa..haha..hilang rasa kecewa td..
lama gak la borak2 ngn askar2 aku,sempat makan2,borak,makan balik..
after depa sume dah balik,aku pon nak pegi dewan la,nak tgok deco hiasan tu esok..

masa aku dlm keter,otw nak kesana la kan,ttbe ada keter ALZA lalu depan..aku tgok no plat PKK (dalam hati,mcm pnh tgok la) tp mmg x terfikir ape la kan,sekali fadil turun cermin kereta..arghhhhhhh!!!! serius aku meroyan jerit2 lompat2 nak nagis kat situ,pas2 tgok someone kat sebelah tu plak..haha..*rasa nak peluk trus*
yg mun ngn mira kat belakang dh gelak2 cm org gila..
nokharemmm btol wat suprise cmtu..mmg btol2 rasa tersgt2 la suprise..
*sambil taip,sambil senyum..auwww*

special thanks: to wakaka & him..sbb wat suprise gempak gile..thanks gak sbb sudi datang..maaf la kalau layanan x seberapa..sgt2 bz waktu tu. x sempat nak layan semua :)

them <3