About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, April 18, 2012

wordless wednesday #11



Pada hari Rabu, semua blogger post gambar di blog mereka
tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain
gambar tersebut. Biar gambar yang menceritakan segalanya.

harini wordless wednesday..

assalamualaikum..

harini agak busy la sbb awal2 pagi dah pegi poli present web pas2 present mini projek visual basic plak..pas2 lari g library print lab work and slip peperiksaan then patah balik pegi jabatan..mmg mencabar kesabaran,naik anta lab plak..mmg dok ulang alik dalam poli ja..

pas2 kol 2 settlekan pasal saman plak,ye! sbb park kereta dalam poli and kereta tu x berstiker..
aku tatau napa poli PUO tu kedekut sgt nak keluarkan stiker..tau x menyusahkan org..dah! aku mls nak kutuk2 PUO sbb bukan dapat ape pon..pas2 tu lari ke kampus B nak amik kupon koop lak,,besok baru leh tebus cash rm11.50..

dan harini jugak aku rasa x sakit 1 badan,,mungkin sbb ABC(biasa la nak ujung2 bulan nih)..so mood aku pon ke laut..

ni td pacek kata nak buat keje,aku pon tgu la sbb dy kata dah siap keje nak kol nak keluar..ok x pe aku tunggu,,ni dy kata nak tgok bola plak..huhu..x pe la..so aku pegi tdo je la..mimpi indah lagi best kan..

SELAMAT MALAM,semoga mimpi indah :)