About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, September 21, 2012

KAU YANG TERINDAH

akhirnya habis jugak drama tv3 setiap ari isnin-khamis kol 7 malam nihh..di sebabkan aku dah start tengok masa puasa aritu,kan puasa aritu 2 minggu aku kat ipoh dok menempek ngn sepupu and anak2 buah aku so,nak tau citer pnye pasal aku TERPAKSA la mengikuti jalan cerita ni sampai abs..

memula mcm x de la follow sgt..sbb pelakon dy aku x minat..tp sbb dah TERtengok kan,,so juz follow until end la citer tu..jgn tatau,time ending dy aku sebak ko..


aku mls nak citer part2 yg depan tu..kalau terlepas tengok korang boleh tgok balik kat tonton..aku nak citer bab ending je..so far citer nye ok la..cume citer nye cm tergantung..hafiz tu cmne? sembuh ke x? ke duduk atas kerusi roda cm gitu je? pas2 aku cm pelik gak..eh2 bole pegang2 tgn ke yg bukan muhrim depan kaabah..rumah ALLAH ok? tp persoalan tu dah jawan oleh pengarahnye kat beautifulnara,,so,aku mls nak kekomen pepanjang,,kang kena sue sapa nak menjawab?

doa masa depan kaabah tu aku sebak actually,mmg betul2 aku mendalami watak dyorg nokk..kahkahkah..so kesimpulan yang aku dapat simpulkan disini,ko hengat ko penceramah nak buat conclusion bagai ha..

selama mana,sejauh mana,sedalam mana pon cinta kita pada seseorang tu,2,tahun 3 tahun,1 bulan even 1000 tahun skalipun bila ALLAH mmg tak tertulis dia utk kita..that's mean mmg x de! so berhenti dari mengejar2 dan hidup dalam bayang2 dia..juz menghargai apa yg ALLAH beri sbb DIA lagi tau apa yg terbaik buat kita..sbb kdg2 apa yg kita nak kita rasakan dia adalah yg terbaik tapi hakikatnye tidak!!! nak2 lagi ko dah ada suami..berdosa ok kalau dok engat kat lelaki lain..so citer ni pon sebenarnye sedikit sebanyak memberi kekuatan skali gus memberi pengajaran tuk diri aku..mana yg baik kita amik la..yg x baik tu buang jauh2 jangan ikot..

btw,congrates to pelakon2 KAU YANG TERINDAH..walaupon aku bukan peminat neelofa..sekian :)

p/s : jatuh cinta dgn lagu alyah..kau yg terindah..