About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, September 25, 2012

selamat pengantin baru sahabat!!

pada ahad yg lepas,aku telah menghadiri 1 majlis perkahwinan mmber baik time sekolah menengah dulu,,tak aku sangka otai2 kawen dlu woiii..aku yg sopan santun ni,calon pon x de lagi..wakakakkaa..

apa2 pon diucapkan selamat pengantin baru..mmg secocok sgt u alls..bagai pinang dibelah 2.. aku doakan semoga mahligai yg kalian bina sampai ke akhir hayat..aminnn..

aku x sempat nak jmpe sapa pon sbb aku dtg lambat,sempat jmpe seha ngn tunang dia je..pas2 saufiyah huda sbb dy jd pengapit and iqbal sbb dy jd photographer..yg sudah ada tu pon bising tak hengat,, then lagi terharu mak tika still engat aku kot,walaupon dah bertahun2 x jmpe mak dia..kalau dlu time sekolah slalu la,aku mls nak balik umah,aku singgah umah dia ni dlu..

rasanye sekejap je zaman persekolahan tu berlalu,sorang2 dah selamat mendirikan rumah tangga..aku? jgn tanye..x de jawapan tuk soalan tuh..haha..


mmber aku si seha ni pon,tgu turn jugak ni..insyallah tahun depan katanya..kite tgu je la kad kawen sampai rumah ye :)

 aku mai dgn mak,and adik aku..tp aku stay sana sbb nak ikot g photoshoot..kihkihikih..aku mmg suke berphotoshoot bagai..

 dgn saufiyah huda..dah berapa tahun x jmpe..ada la dalam 3 tahun kot..last jmpe pon raya yg ke bila ntah..

 ni ha,photographer nye, di sebabkan kawan sekolah sendiri..muke aku agak banyak dalam kamera tuh,,walaweh~~

geng bas awam..semoga persahabatan kami hingga ke jannah..i love u all kerana ALLAH..

pas2 kami pegi berphotoshoot outdoor kat taman botanic,shah alam..ni rasanya kali kedua aku pegi sana..kali pertama pegi masa jogging dgn an.. sempat gak la imbas kenangan kat situ kejap..ada nak bg pelempang x ngn stetment aku ni..wahahha.. btw,ada 3 pasangan tau yg photoshoot kat situ..terus aku rasa jeles..

 serius aku jeles oiii..tgok pic ni.. insyallah 1 ari nnti leh posing cmni ngn future zauj :')


yg x pengantin pon sebok jugak..btw,aku kne marah ngn photographer..wakakakka..hampagas btol..

sorang dah lpas,tinggal kami bertiga ja..agak2 nye sapa pnye turn plak pasni?? jeng jeng jeng..aku bg can tuk org yg ada calon dlu ye..mereka berdua dah ada calon,saya je x de lagi :)

kbai!