About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, September 28, 2012

review tony moly lip tint


aku bukanlah selalu sgt nak buat review2 about product2 yg aku slalu pakai..sbb aku pon bukan lah pakar kecantikan.. tapi aku tgok ramai plak yg dok review barang best dari korea ni,so aku pon nak kongsi ke'best'an barang nihh..

produk ni dari korea..aku kan peminat korea,kalau bole semua barang dari KOREA aku nak beli..ok kembali citer sal produk ni..

aku suke sal produk ni sbb :-

  • botol dy yg kecik comel sgt2..save ruang beg makeup aku..
  • warna dia yg natural,x de la over merah makngah..kalau nak merah pakai banyak..aku dap2 je pon dah merah.. kalau nak kelihatan cm matte,x payah la nak pakai lip gloss dah..sapu gitu je..kalau nak shinning2 skit pakai dgn lip gloss..
  • di datangkan dalam 2 kaler red apple dan cherry pink..macam gambar aku tu,aku pakai cherry pink..red apple aku tak try pakai lagi..
  • diperbuat dari jojoba oil
sekian :)