About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, October 1, 2012

bye2 september..hye2 oktober..

alhamdulillah,syukur ke hadrat ILLAHI..kerana masih memberi aku tuk terus hidup dibumi allah ni..
how's september u alls? best? x best? bahagia? x bahagia?
apa2 pon yg berlaku yang terjadi kehidupan perlu di teruskan rite?
apa yg berlaku dan berlalu jadikan ia sebagai kekuatan tuk kita terus meniti hari2 yg akan dtg..

aku sebok dok tanye2 org..september aku? of coz la bahagia!
alhamdulillah..bahagia sbb mak ayah sumbatkan makanan yg terlebih2 cukup dan ramai jugak org tegur aku badan lagi2 naik..ahaks!
tapi baju sume aku pakai still muat ag kot..padahal x de alasan nak beli baju baru..haha!

perkara best yg berlaku bulan september ni,adik syg kesayangan aku shah, p melanjutkan pelajaran for dgree dan master ke UK utk 4 tahun..akk ko ni doakan semoga ko balik malaysia ni,ko bawak calon marka ko dan calon marka akk skali..haha..eh2..bukan,semoga ko balik malaysia ni,ako bwak balik dgree ngn master ko..hehe..akk tgu ko balik buah tgn akk skali..

bulan ni jugak we alls sambut birthday beramai2(we alls tu x termasuk aku sbb aku bulan disember..haha),buat tahlil utk arwah2 opah dan atuk,buat majlis aqiqah haikal..syukur pada ALLAH,banyak perkara yg best tuk bulan ni..dan aku harap ke'best'an tu smpai ke bulan2 seterusnya..


antara nama yg bertuah yg tertulis atas kek tu..

                                                          
                                          
                                         

ni muka2 yg pantang nampak apa jenis kamera..kamera hp 2 megapixel pon jadi,asal kata melaram..aishhh...x paham aku..

tu je kot cerita utk bulan september ni,nothing special pon..x de la nak kata aku bertunang ka,aku menikah ka.. kalau hat tu..baru special..haha..semoga bulan akan datang ni akan membawa lagi banyak2 keceriaan dan kebahagiaan tuk aku,keluarga,kawan2 dan semua yg mengenali aku :) chillax

p/s: bulan oktober ada memory 16 oktober 2009.. insyallah..kalau tetiba rasa nak meroyan merapu akan aku ceritakan..tetttt~

kbai!