About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, October 15, 2012

bahagia kan?

heyyyy..org lain pon bahagia jugak..x de la kecoh2 macam ko..
parkinson aku hari2 bila bersama2 dgn girlfriend2 and boyfriend2 aku ni ha.. kdg2 tu sampai menitik2 airmata aku gelak,kalau aku dgn anne sabah tu lagi la rolling2 aku..mmg jahanam!!


btw,aku rindu gile dgn geng2 PSIS,rasa x sabar je nak tgu event reunion last year nihh..masih dalam perbincangan..agak2 this year bufday aku celebrate with them ag x? apa2 pon tadi pika dah tweet aku kata nye mau pegi cameron..tp kenduri bayah bulan 1..dah tu semua reunion kat PD la,,,save cost..tapi x kan PD ag weyhhh?



yg ni ag ngek,ptg tu aku cas hp..so tet tet tet bunyi bbm..aku mls nak tgok..sbb aku tau msti depa ngah merapu meroyan dlm tuh..aku plak kalau dah start masuk dlm group tu nnti merapu2 x tentu hala..so after cas tu,aku scroll la balik tgok2 kat atas..sesedap depa mengutuk aku wokeh! gasak kau la anak2 ikan..janji u alls bahagia..



   ni girlfriend aku since sem 4 (PUO) teman merapu meroyan mengedik semua la..x nak citer banyak2 pasal anny ni..#kbai!

pejam celik pejam celik dah masuk pertengahan bulan 10 so ada berbaki lagi sebulan- dua bulan dah masuk tahun baru 2013..
so skrg ngah kusut pikir sal vacation/reunion/berjimba-jimba..doakan segala plan yg dirancang di permudahkan..

kalau ikot hati aku teringin nak pegi genting higland or cameron highland..dan ada dalam senarai list..tp tu la,kalau nak mengangkut ramai2 kena plan betul2,kang ada 'sentap hati mak nak' la..ada yg tarik muka la..

then tadi mun kata nak g lost world tu di postpone disember ni..so tgok je la cmne nnti..genting or lost world..hihi





GENTING HIGHLAND ----> February 2011


 CAMERON HIGHLAND ------> APRIL 2012


p/s:agak2 dia engat hari esok x? aku pon baru tahun ni nak mengingati..2 tahun sudah..nan hado!