About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, October 31, 2012

kerana kau..

wehuuuuu!! lama nye x merapu2 dalam ni..haha..banyak merapu dalam group2 datin wannabe dan group SIT dalam whatsapp jew..biasa la..mcmmana keadaan pon geng2 PSIS jugak yg terbaik..bab2 merapu bab2 melencong bagi kat mereka ni..mmg ko gelak x hengat..

actually,masa dok texting2 tadi..tetiba la..depa ni keluar cerita moment masa sem 4 dlu..dah keluar la balik semua kenangan yg ada..too much kalau aku nak cerita semua kenangan tu dalam ni..dalam sembang2 tu tetiba :

pika:sampai ekin remove aku 
mira:aku pon..
nurul: ekin delete pic,block wall
aku:pika and mira..aku mintak maaf atas apa yg terjadi..salah aku..
pika: ekin,aku kawan dr zaman myspace..aku dah kawan dgn an sejak dari praktikal..an tu cm kwn2 laki aku yg lain..mcm sob,botak nawi sume..dah la..bnde dah lps..

dan aku pon stop,mls nak hurai panjang2...aku x de pon ckp kat pika yg sbenarnya aku pon start kawan dgn an dari start zaman myspace dan start dari praktikal jugak..sbb bagi aku apa yg penting sekarang..bukan bnde lepas..alhamdulillah..persahabatan kami pon makin lama semakin kembali pulih malah lebih baik lagi..syukur..aku lagi rela hilang an dari hilang sahabat2 aku yg 5 org ni ha..

andai ko baca ni an..aku nak kau tau sebab ko aku lari diri ke ipoh sambung diploma aku,sebab ko,aku gado besar dgn mira and pika,sebab kau aku hampir2 nak give dalam hidup ni,sebab kau aku lari dari dunia aku yg sebenar,dan sebab kau aku tak pernah bukak pintu hati ni tuk sesiapa..aku x kan pernah maafkan kau seumur hidup aku..

dan andai kau baca entry aku kali ni..aku nak kau tau ni adalah entry tuk kau yg terakhir..aku dah muak nak engat semua pasal kau..aku susah payah lupakan semua kenangan kita selama 3 tahun!! kau datang balik..remind everythings sal kita and after that ko senyap cmtu terus! kenapa ko x pegi terus je..x payah aku tau tentang kewujudan ko lagi..ko tau x saat ko datang balik,itu adalah yg paling menyakitkan lebih sakit dari saat kau pergi! sbb bila kau dtg balik ko bagi aku harapan! kau tau x harapan!! kalau juz ko kembali balik as a friend ko x kan remind balik apa yg dah berlaku..

terima kasih sbb suda menyepi skrg..aku harap pasni kau dgn hdup kau dan aku dgn hdup aku..


i juz need them 

#kbai