About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, November 12, 2012

berjumpa+bergaduh

annyeong!!

sebenarnye nak sambung part pergi jumpa sayang2 jumaat yg lepas kat selayang..
plan nak gerak kol 9 kengkononye sbb nurul turun dari bukit tinggi around kol 11 cmtuh..
pas2 nurul kol2 suruh bangun..pagi2 ag dah memekak..
pas2 dy msg kata lewat skit,dalam kol 12 baru dy turun dari bukit tinggi..so aku pon tarik selimut and sambung zzzzzzz..haha!!
btw,nurul ada kursus apa jadah ntah kat bukit tinggi tu..kira hari jumaat tuh abs dah la..
so pom pang pom pang dalam kol 12 lebih jugak aku gerak dari rumah..


muka eksited nak redah naik bas + KTM..

so tengah2 hari tu meredah la aku naik bas dari umah sampai ke klang..
then dari klang sampai la ke taman wahyu..and nurul and pika pickup kat situ..
kira sampai kat KTM taman wahyu tu dalam kol 3 lebih nak dekat2 kol 4 kot..
then balik rumah nurul jap..bg nurul rest mandi2 apa semua(hoiii..ni pon nak update ke?)
and pas2 berdesup terus ke festival city nak cari barang and cuci2 mata dan tujuan utama melantak..


sementara nak alas perut,kami makan je la tako tao dulu dgn each a cup kongsi 3 org.. memandangkan sume perut asda saka,,mmg la rasa x cukup..tapi pikir lepas ni nak makan ayam penyet..kira ok la nak buat2 alas perut kan..kang kenyang sapa plak nak abs kan ayam2 penyet aku tuhh.. kali ni we alls try tako tao octupus and prawn..not bad ah..sedap gak kot..aku slalu nye slalu makan chicken & cheese ja..

jalan2 la dalam festival city tu sampai la kol 7.50 cmtuh..pas2 terus bergegas amik mira kat tempat keje dy plak kat MBSB then terus terus terus ke misi utama kita iaitu AYAM PENYET!!!!


jangan tanya kenapa meriah gile makanan kiteorg,makan 4 org je tau,,tp hidangan 5..perut saka semuanya..mmg x boleh nak buat apa la..apa2 pon,mmg gile puas aku makan..ni time aku tangkap pic ni pon,nurul dah makan laju2..dasar perut saka..nasib baik pika baik hati amikkan pic aku kan? 

memandangkan nurul masyuk kot haritu..dy telah merelakan diri dy untuk open karaoke kat wangsa maju x silap aku..RM48 tuk 2 jam..tempat karok dy pon not bad..sangat cntik kot,,ada 2 tingkat gitu..




time ni ngah tgu nurul bayar..so we alls berposing la dulu..


hangen btol depa ngn aku..org nak nyanyi aku nak amik gambar..tp bila aku hala kamera sume dok menyengeh x hengat..lama gila dah x karok sama2..last aritu pon kat sg besar taim konvo sijil taun 2010..lama kan lama kan?


habis karok dalam kol 12,drive thru mekdi..masing2 perut saka..nak buat cmne..asik nak melapo je kejenya..
then anta mira,aku nurul and pika terus balik umah pika then zzzzz.....sbb terlampau letih sgt..dalam kereta pon dah dok pikir bantal bantal..tp padahal aku ngn pika tdo kol 6 kot bersembang sal masa2 lalu..sal kenangan2..juz nurul jer yg dah sampai korea+berdengkur,,

next day..

besok harinya kami bertiga je la,aku nurul pika g umah makcik pika makan,,ada kenduri doa selamat
then after that aku ngn nurul terus ke jalan TAR..
misi mencari TUDUNG!!


before meredah jalan TAR..berposing dalam kereta dulu..lama jugak we alls x dating berdua nihhh..jalan TAR masa kiteorg p tu..cuaca x beberapa nak ok,,kejap2 hujan.,nnti ok balik nnti ok balik dan tu adalah 1 kenangan yg manis kot,sbb meredah hujan sesama..owhhh~ sweet!! puiii


shopping2..aku window shopping saja :)


 hasil rembatan kiteorg..aku pnye barang tudung 3 lai jekk,,selebihnye nurul pnye..

cukup suda 2 hari aku bersama mereka yg tersayang..haha..sgt seronok,lama sgt dah x rasa saat2 cmni..insyallah..ada rezeki next plan DESA WATERPARK :)

#kbai!