About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, November 23, 2012

jatuh cinta dgn peplum design..

aku kan suke style yg cute2 comel2..sbb aku kan x cute x comel..so dgn harapan kalau pakai baju peplum ala princess kembang2 tu bole terus jadi comel..
maka aku pon search la segala pelusuk cik google tuk mendapatkan rekaan yg comel nak ditunjukkan pada tailor aku..

pic sumber pakcik google

rasa cm baju konvo nak buat design cmni la..ok! dah x seprise..
in shaa allah,baju konvo design by kezen..tgok je la ada ke nan hado kezen aku tuhh..

kalau style baju yg comel2 aku suke refer kat cala Qisya pnye blog..menangis ko tgok design2 baju depa..
sgt cantik..
aku mmg x berkesempatan ag nak pegi butik cala qisya kat shah alam sek 7 tuh..
kena tgu duit ramai baru bole p sana..


design from cala qisya

yg aku tempah kat tailor sebijik ngn design ni..cume dari segi kaler je x berapa nak sama kot..tgok la cmne baju nye jadi ke x kan.. sesuai ke baju ni ngn bdan aku yg mengembang ni..kang nampak cm org pregnen plak..hahaha..lantak la..kesah? jnji aku ada baju ni..kau ada?