About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, November 27, 2012

inspired by cala qisya

musim2 cuti sekolah ni kan ramai org kawen..
so aku pon turut kawen skali..
sebab,org lain yg kawen..aku yg asik la buat baju..pitam mak aku..

actually,lama dah nak buat baju style cmni..
di sebabkan mak aku malas nak melayan bnde remeh temeh ni..
so aku hantar je la jahit dekat2 dengan kawasan rumah aku ni..
bole la dari x de kan..dan makcik ni je yg amk upah still murah lagi..
apa2 pon tailor aku yang paling hebat op coz la acak aku..second baru mak aku..haha..
*gile kejam pnye anak*

dah lama jatuh cinta jatuh hati dan semua jenis jatuh la dgn design ni..
nak beli rasa mcm x mampu ko..beratus harga nye..
so p tempah kat tailor dpt seakan2 pon jadi ler..





x berapa nak sama..tp ok la ada la rupe nye..bosan gak asik style baju kurung ja..
kain nye jenis lipat kat belakang..senang skit aku nak berlari2..
then tangan juz buh getah je..
cuma baju cm pendek skit..
dah nampak cm kebaya la pulak..

tempah khas mmg untuk kawen abg aiman,,tgok! org lain kawen..aku yg baju baru..
pakej dgn tudung baru skali..
pitam lagi mak aku! haha..


dengan pihak pengantin perempuan..

gambar aku x de ngn pengantin..disebabkan ayah aku bajet2 dy mcm org kuat pengantin..so aku tempek la muka ayah aku dgn penanten..

alhamdulillah,selesai sudah majlis perkahwinan belah laki di kapar,klang..semoga bahagia sampai nafas yg terakhir abg aiman dan kak mira..

tgu next trip,pertunangan bulan januari plak..jeng jeng jeng :)

p/s: disember,wedding kezen aku rahim di ipoh perak..januari wedding ex classmate sijil,bayah..makan nasi minyak and amk berkat org je la..mana nak tau tetiba aura penanten terus melekat ke kan?




cupcake rainbow tu sgt sedap..

#kbai!