About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, December 6, 2012

entry makan : burger bakar abang burn,sek 7 shah alam..

annyeong!!
entry makan lagi..sbb aku suke makan kan..so aku update ler semua cerita makan..
ni pon sebab org belanja weyh..haha..so senyap..tutup mulut dan follow..

ni first time aku rasa burger bakar..sebelum ni dok telan air liur tgok org makan je kan..
ni baru la berkesempatan merasa sendiri 'kesedapan' burger bakar ni..



untuk aku yg mcm baru mula2 nak merasa baik amk yg biasa2 dulu..so aku order la BURN CHEESE BEEF




kami p berempat je..ex2 classmate aku masa diploma kat PUO dulu..sekarang mereka dah menetap jadi org shah alam kata nye..haha..aku yg mmg duduk sini pon tatau kewujudan burger bakar abang burn ni ha..


ni aku pnye burger..nampak je cm kecik kan..tp tu pon x habis..sbb daging dy tebal giler kot..mengah aku nak habiskan..pas2 aku rasa roti dy pon cm tebal..haha..

kedai burger bakar abg burn ni terletak di sek 7 shah alam..ala..area2 barra,kalau x silap aku..dy bahagian depan..bertentangan dgn kedai kain euro moda ke apa ntah nama kedai kain tu..aku x hengat :)

lepas makan terus berdesup pegi JJ Bukit raja sbb dah booking ticket nak tgok cerita The Twilight Saga: Breaking Dawn..ni dah part 4 kot..masa part 1 tgok ngn kwn2 masa dok asrama PSIS dlu..masa part 2 tgok  masa dating dedulu..part 3 x tgok sbb time tu kat PUO,ipoh..x de geng nak tgok..so last part ni baru la berkesempatan nak tgok..



apa2 pon sgt puas hati sbb cerita tu sgt best! aku tanak cerita..korang pegi tgok sendiri..
aku bagi 4.5/5 :)

#kbai!