About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, December 31, 2012

bye bye 2012 hye hye 2013

every year akhir tahun aku akan buat 1 post sepanjang suka duka dalam hidup aku sepanjang tahun tu..
tapi rasanya utk tahun ni banyak sgt perkara suka dari duka..
so yg mana duka2 tu bia je la ia berlalu seperti hembusan angin kan..
sebab kedukaan tu la yg banyak mengajar kita kehidupan sebenar..
aku rombak je la eh.. x ikot bulan2 la..sbb banyak sgt sampai x teringat aku..

perkara yg paling best dalam tahun 2012 bukan je pada aku..tp pada kawan2 aku jugak..kiteorg dah menamatkan diploma teknologi maklumat pada jun 2012..dan insyallah awal bulan april 2013 grad la ye..


sepanjang tahun 2012 ni banyak waktu yg best bersama rakan2 PUO..dengan huru hara buat final projek nye la..dengan macam2 kerenah dalam class la..sebab 2012 ni last sem we alls together,so baru memasing la nak keluar perangai nye..ye dokkk? melainkan aku je..yg awal2 mmg dah keluar perangai x senonoh tu..haha



pada tahun feb 2012 juga menyaksikan adik ke-2 aku menamatkan zaman bujang pada umur 21 tahun.. so i got adik ipar la skrg kan..dia best la ada suami..aku yg x best sbb x de kawan bergaduh..sigh~



pada tahun ni jugak 2 org kawan aku sudah bergelar tunang org..iaitu mira and pika..congrates dear!!! dan juga pada tahun ni kami sudah menamatkan segala konflik yg berlaku 2 tahun yg lepas..2 tahun bukan 1 masa yg sekejap ok..tapi allah mmg sudah menetapkan jodoh dan persahabatan kami..dan alhamdulillah,apa jua dugaan dan badai yg pernah melanda 1 ketika dahulu..tidak membuatkan kami terus terputus hubungan dan bermusuhan..thanks allah utk 1 anugerah yang tak ternilai buat aku,,iaitu sahabat2 yg sgt memahami..


and perkara yg terbest utk penutup 2012 adalah sweet december we alls..aku,nurul,pika sambut birthday dalam bulan yg sama..sbb tu perangai kiteorg pon lebih kurang nak sama..ketiga2 x leh duk skali,,kalau duk skali cnfrm lah huru hara.. walaupon birthday tahun ni x sambut besar2 sgt mcm tahun lepas,,tp still ada kek kan..nun jauh dari kedah lagi,,ko ada?

aku rasa smpai sini je la entry merapu aku utk penutup tahun 2012 ni..selebih kenangan terindah tu,biar aku simpan dalam hati dan terus menjadi kenangan utk aku sampai bila.. 

diharapkan tahun baru tahun 2013 membawa banyak kegembiraan dan keceriaan buat kita semua..
buat kawan2 yg mengenali..semoga ukhuwah yg kita bina berkekalan hingga ke syurga..

azam 2013,nak kawen!

#kbai!