About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, January 28, 2013

majlis perkahwinan siti nor baizura

alhamdulillah bersamaan 25 januari selamat sudah seorang lagi sahabat sek men iaitu siti nor baizura bt mahzan bergelar isteri pada pasangan nye.. majlis pernikahan nye aku x pegi la..
aku pegi attend walimah nye je pada 27 januari 2013.. 

geng2 class x ramai pon yg dtg ke aku yg dtg lambat ke x pasti la..
geng2 class yg sempat aku jmpe pon dani,azrul and pinas..
yg lain sume geng2 asrama..
dok lama kat situ bersembang ja,,makan x lama pon..hehe..
ye la..masing2 lama x jmpe..time kenduri je la kalau reunion pon kan,,

so layan je la gambar eh..gambar pon x amik banyak sgt..sbb time tu cuaca hangat btol la..panas x hengat..






SELAMAT PENGANTI BARU BAI DAN PASANGAN..SEMOGA IKATAN YG DI BINA HINGGA KE AKHIR HAYAT..BARAKALLAH :)




member dari sekolah rendah sampai la sekolah menengah sampai la ke sekarang..geng gado kat sekolah,,umur je dah meningkat tapi perangai still x berubah...

balik time..dalam kereta pon sempat ag meronggeng..dah nama nye prempuan kan?


outfit for today..FT ISLAND theme :)

#kbai!


1 comment:

Nurul Akmal Ahmad said...

pelamin dye leh feeling² kat korea...sejuk je mata tgk..1079