About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, January 14, 2013

majlis pertunangan..

hola!!! first entry tuk 2013 ni..bukan x de citer,,citer tu banyak,,tp bab nak menaip tu..pemalas nye ya ampun..x dapat dibendung..so mana cerita yg lama2 tu kalau aku rajin,aku membebel la dalam blog ni..kalau  rasa mls mmg x de la aku citer..

ni aku nak citer majlis pertunangan mmber aku yg sorang ni..sepanjang 2013 ni ramai member2 iolls jadi tunang and bini org..iolls je masih menunggu turn tp x de calon..bolehhh?..memang sepanjang 2013 asik merasa nasi minyak org saje la,,kalau nampak badan aku semakin membulat,jgn la tanye kenapa kan..paham2 ler nasi minyak tu kolestrol dy berapa plak kan...


dalam plan bertolak kol 9..tp paham2 je la janji ayah aku..nak dekat kol 10 jugak la..terus berdesup ke sendayan.. lebih kurang tengahari dah sampai dah..so majlis bermula dengan majlis kesyukuran sempena berpindah ke rumah baru..kira ada 2 majlis skali gus la haritu..

kalau dah ke nogori kan..haruslah masakan sume pedas2..menu haritu sambal udang,masak lemak cili api,ikan keli masak cili api,tempoyak,kerabu and kuih muih sebagai pencuci mulut.. aku makan pon berpeluh2 x hengat..


rombongan pihak lelaki kata nak mai kol 3 ptg..tp dah kol 3.30 pon x mai2 ag..sesat mungkin..so kiteorg yg dah siap2 ni dok la berposing2 dulu..itu mmg perkara wajib la kan,kalau dah jmpe ramai2 tu.. kak mira dah selamat menjadi isteri org,yg sorang ngah berdebar2 tuk disunting..lagi 2 tu dok tunggu turn..doakan this year jugak eh..muahahahahha



belah laki mai dalam kol 3.40 cmtu kot..bincang2 ape sume and kakak tajol yg sarungkan cincin..selamat dah disarungkan cincin..amik pic 2,3 keping je sbb pihak laki cm rushing je nak balik...



dah selesai semuanye..tapi aku yg happy semacam..apakah?? 


so kami2 yg berada di situ terus zassss wat outdoor plak..outdoor depan rumah sudah..
aku suke gile pic ni..nampak sume mcm nak ikut jejak langkah siti lpas ni..owhhh..pengsan..duit x cukup lagi..mihmihmih..

 

coklat sponser by me!! gigih gak aku wat coklat ni semata2 utk pertunangan ni ok..and lebih terharu ada org ckp cantik..tetttt!! kembang semangkuk..nak tgu majlis sendiri ntah bile2 ntah..so buat tuk majlis kawan2 pon jadilah..sampai turn nnti buat la tuk diri sendiri plak x gitu..?

settle suda majlis pertunangan siti and tajol..semoga berbahagia hingga akhir hayat..kenduri insyallah tahun ni jugak,,dan lagi skali aku akan menyibukkan diri..majlis 3 org sahabat tu pon tahun ni jugak..terkejar2 la aku nampaknye.. perasan mcm org kuat majlis..

#kbai!

No comments: