About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, January 24, 2013

tahun kahwinkan diri..

haiiii all readers..ada ke readers?? stalker ramai la kot..
hye stalker *sigh*

awal2 tahun dah kecoh pasal kawen..tp yg penting bukan aku la yg kawen..walaupon masih berangan untuk menamatkan zaman bujang tahun ni..bole?awal2 januari dah berderet walimah..ada yg aku sempat and dekat2 tu aku attend ler..mana yg jejauh2 ni x dapat ler aku nak attend disebabkan masalah transport dan partner..wakakakka..solo fighter katakan..


wedding pertama utk tahun 2013 ni 26 Januari, mmber masa sijil dulu..Siti Nor arbaiyah..dekat Port Dikson..wedding ni skali dy buat dgn kakaknye..tapi x dapat pegi rasanye..memula mmg plan kami berlima nak pegi PD tapi disebabkan ada hal yg x dpt dielakkan so x dapat la we alls pegi..insyallah,kami akan mengirimkan hadiah saja.. aku plak rasa nak pegi bila depa kata x jd nak p then engat mcm nak heret faris skali sbb kampung dy kan dekat Senawang..PD-Senawang x de la jauh sgt..tp bila pikir2 balik.."ala..sok ada wedding ag..nnti penat "..haha..kalau dah ke PD kang dah teringin nak ke melaka plak..dah sebut sal melaka,teringat plak coconut shake klebang!!!ok..lari tajuk sgt dah ni...


and esoknye 27 Januari lagi 1 wedding member masa sek men dulu..siti norbaizura bt mahzan..even dah 7-8 tahun tinggal sekolah..aku still x lupe nama penuh kawan2 yg rapat dgn aku..wedding ni insyallah dapat attend sbb dekat je pun,dekat assam jawa bawah skit dari kuala selangor..hehe..pegi dgn member sek men jugak..actually member dari sek rendah smpai ler ke sek men..dan sebenarnye lebih kepada nak jumpe semua kawan2..dekat walimah kawan2 je la yg kami bole buat reunion pon..ada yg dah bersuami..dulu berdua sekrang bertiga..sukeeee sukeee... 

aku dgn hadiah x cari lagi..kalau berurusan dgn laki..mcm ni ler,,nak mendidih je darah aku..pas2 setiap saat whatsapp aku "bile nak cari hadiah bai".. dah ko x reti2 nak jmput aku mcm mana nak pegi beli oiiii..hadiah pon masih x dpt digambarkan lagi nak beli ape..tp rasa mcm nak beli lampu tidur la..hehe..romantik gitu..

aku pulak 2,3 minggu ni sgt la bz..sibuk keje..balik keje dah nak urus kain customer,,nak deal ngn suplier..pagi2 pon time keje suplier dah kol memekak2..kdg2 terkejar2 aku..sampai running man pon aku skip..TERPAKSA skip ok..sampai mimpi2 minhoo..hahaha..dasarrrrr~


muke cute mcm ni,gile ko x mimpi...


#kbai!

p/s: running man ep 129..baru nak tgok :p